2777
2789
ممنون عزیزم

حاجت روا بشی من از اول محرم میخوام چله زیارت عاشورا بردارم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی به حق امام حسین حاجت روا بشیم هر دوتامون منم انشاالله حاجت روا بشیم

الهی آمین عزیزم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

چشم عزیزم من خودم ۷ سال ناباروری داشتم چهارتا ای یو ای وسه بار ای وی اف ناموفق داشتم و به لطف خدا ط ...

منم سالهاست منتظرم برام دعا کن بارداری سالم و موفق داشته باشم صاحب اولاد سالم و صالح بشم

منم آرزومه مادر بشم برای همدیگه دعا کنیم امسال مامان بشیم و بارداری سالم و موفق داشته باشیم صاحب او ...

انشاالله عزیزم بحق امام حسین خدا بهمون بچه صحیح و سالم بده 🤲 

انشاالله عزیزم بحق امام حسین خدا بهمون بچه صحیح و سالم بده 🤲

الهی آمین.خیلیها میگن  دو رکعت نماز هدیه کن به مادر  حضرت ابوالفضل ام البنین قسمش بده.

و صلوات هدیه کن بهشون 

انشالله مامان میشیم امسال حتما بهم دیگه خبر خوش رو بدیم

کسی حاجت گرفته سوره مریم رو میخونم حاجت روا بشم هر روز دعات می کنم

سوره مریم مجرب هست.

اما شما در کنارش نذر شیر علی اصغر بکن

به عدد ۶

و نذر کن اگر فرزند دار شدی لباس بپوشینیش و روز شیرخوارگان

که فکر کنم شش ماه محرم هست

ببری یه جا که مراسم دارند.

بسیار آخری مجرب هست.