2777
2789
فدات عزیزم زیارت عاشورا میخواستم بخونم شما زیارت عاشورا تنها میخوندی دعای علقمه نمیخوندی میشه چند ت ...

من خالی می‌خوندم 

راستی میتونی هدیه کنی به شهید نوید صفری 

ایشون تو‌ وصیت نامه‌اش گفته هرکسی چهل روز به نیابت از من بخونه عاشورا رو ، اگر ان‌شاءالله آبرویی پیش امام حسین داشته باشم تمام سعیم رو میکنم که بگیرم حاجتش رو 

عیبی نداره چندتا چله با هم برداری 

به شرط اینکه برسی انجام بدی

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات عزیزم شما حاجت گرفتی

بله حاجت محال گرفتم یه هفته بعد از خوندنش 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ان شاءالله به حق این روز عزیز به زودی بارداربشی و بغلت بگیری

برای منم دعا کن لطفا 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

برای منم دعا کن لطفا

چشم عزیزم من خودم ۷ سال ناباروری داشتم چهارتا ای یو ای وسه بار ای وی اف  ناموفق داشتم و به لطف خدا طبیعی باردارشدم امیدوارباش ان شاءالله به حق امام زمان فرزندان سالم وصالح ومصلح قسمتت بشه به زودی بارداربشی وازاین سردرگمی نجات پیداکنی چون خودم کشیدم 

چشم عزیزم من خودم ۷ سال ناباروری داشتم چهارتا ای یو ای وسه بار ای وی اف ناموفق داشتم و به لطف خدا ط ...

الهی آمین 🤲🏻 

الهی آمین 🤲🏻 

الهی آمین 🤲🏻 

مرسی ازت عزیزدلم مرسی ازت انشالله عاقبت بخیر بشی