2777
2789

دوستان لطفاً رهنماییم کنید

ماجرا از این قراره که یه دختر از آشناهامون تو محل کار پانترم کار میکنه(یه جایی مثل پاساژ در نظر بگیرین ولی تو مغازه جدا)

و این خانم میدونه من بااون آقا تو رابطم اما به اسم داداشی رفتارایی داره که ادم اعصابش بهم میریزه 

مثلا اسم پاتنرمو با جون صدا میکنه (مثلا میلاد جون)

خیلی این دختره میپیچه به پارتنرم نمیخوام بازش کنم زیاد 

پارتنرمم میاد همه اینارو بم میگه هرکاری کنه 

حالا من گفتم برم ب دوس پسر دختره پیام بدم با پیج فیک بهش بگم دوس دخترشو جمع کنه 

نمیخوام بیکار بشینم این دختره فک کنه هرکاری میخواد بکنه و چون آشناس کاریش ندارم

به نظرتون کارم درسته؟؟

و پیشنهاد میدین چطوری به دوس پسرش بگم؟؟

نمیخوام ب دختره مستقیم بگم

به نظرم به جای پیام دادنا به دوست پسرت بگو خودش حدش رو برای دختره مشخص کنه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به پارتنرت بگو رک بهش بگه دوست ندارم اینجوری صدام کنید و این رفتارها رو داشته باشی 

کار دختره صد در صد اشتباهه ولی پارتنرت زبون نداره جلوش رو بگیره؟

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

مصداق بارز یک دختر ضعیف رفتار میکنی 

پارتنر تو باید بهت متعهد باشه و به تو احترام بزاره و اجازه نده اون دختر اینجوری رفتار کنه . قطعا پاتنرنت میدونه این رفتارای دختر اذیتت میکنه اما کاری نمیکنه و تعریفم میکنه حسادتت تحریک کنه .پسرا خیلی زرنگتر از این حرفان که ندونسته حرفی بزنن

گوش دوست پسرتو بپیچون رو نده. بهش. چکار دختره داری

دختره از ایناس ک آویزونه همست چون ی مدت محل کار خودم کار میکرد میشناسمش 

نمیخوام بگم دوس پسرم خوبه اصلا ولی میدونم کرم از دخترس

به دوست پسرت بگو حدشو بهش نشون بده . مثلا میگه میلادجون بگه فامیلی منو صدا کنید یا بگین آقا میلاد.

خود دوست پسرت وقتی حدشو نشون نده خب اون خانم هم فکر می‌کنه مشکلی نیست.

چرا بری با پیج فیک به دوست پسر دختره بگی آخه که تهش پیگیر شن بفهمند از طرف شما بوده. دردسر درست کنی الکی الکی برای خودت. 

دختره خیلی سبکه میشناسمش ب اونم هشدار دادم ولی دخترم باید ادبشه ب نظرم

ببین دوست پسرت عملا داره توجه می‌خره ازت که میگه فلان دختر به من توجه کرد و فلان و میخواد نشون بده دخترا حواسشون پی اونه

وگرنه مرد اگه مرد باشه و متعهد  به جای این اداها جوری برخورد نمیکنه که طرف به خودش اجازه نزدیکی بیش از حد رو بده 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)