2777
2789
عنوان

چرا همه به ما پسرا فحش میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 79 پست

همه رو نمیگیم ... چند مورد مرد بی غیرت که میان میگن پوَشش فلانه حقشه اونارو میگیم

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت ۱۲ و نیم شب باباها میان دنبال دخترشون؟ چه کاریه که تا این ساعت طول میکشه

بعضی کاراها دو شیفته 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خداکنه تاآخرعمرت انشالله همینجوری بمونی شماذات پاکی داری 

و ما ریشه‌هایِ تَنیده از اُمیدیم🌿✨.️                             🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴امروز مورخ۱۴۰۴/۳/۱۶ =عیدقربان من چند تا حاجت خیلی خیلی  بزرگ دارم ❤️🤲امیدوارم بشه تاعیدقربان سال بعدی به همشون رسیده🪴🥰باشم الان یسره درحال تلاش توکل توصل و....هستم اگ این بیوگرافی خوندی برام دعا کن!!ممنون میشم اجرت با امام حسین ع🏴💖🌱 راضیم به رضای تو یارب🙏🦋

ساعت ۱۲ و نیم شب باباها میان دنبال دخترشون؟ چه کاریه که تا این ساعت طول میکشه

یه شرکت های هست ۲ شیفتی ، که اسی شیفت دوم اون شرکت کار می کنه لابد ، مثلا تو تهران شرکت کروز هستش که چند شیفتی هستش 

داداش شما اون آیکون تصویر کاربری و به آقا تغییر بده، اسمتم زنونه نزار نمیخواد دختر مردم و اسکورت کنی تا خونه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

چوب همجنسای پلیدتو میخوری 

توام معلوم نیست راست بگی چیزیه که خودت تعریف میکنی 

وقتی واقعی دیدیم اونموقع توقع داشته باش تحسینت کنیم 

حرف مردا تا ثابت نشه قابل قبول نیست چون اکثر مردا بازیگرای خوبین حتی وقتی اشتباهی میکنن گردن نمیگیرن  حاشا میکنن

تا حالا جایی شنیدی یا خوندی که یه دختر، پسری رو خفت کنه و

تجاوز کنه و گوشیشو بدزده و با چاقو بزندش و جنازه شو بندازه توی بیابونا؟

جوابتو گرفتی؟؟؟

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...