2777
2789
عنوان

چرا همه به ما پسرا فحش میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 79 پست
داداش شما اون آیکون تصویر کاربری و به آقا تغییر بده، اسمتم زنونه نزار نمیخواد دختر مردم و اسکورت کنی ...

بلد نیستم عوض کنم

ببخشید

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم ۱۰۰ بار این تاپیک رو زدی حالا یه کاری داری میکنی انقدر گفتن نداره که

میگه چون کاری و میکنه که شما حرفش و می زنید

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

چه عجب ی مرد پیدا شد فقط تو نی نی چیکار داری؟+

از تنهاییم میام اینجا 

اگه دو تا دوست خوب داشتم اینجا نمیومدم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

داداش شما اون آیکون تصویر کاربری و به آقا تغییر بده، اسمتم زنونه نزار نمیخواد دختر مردم و اسکورت کنی ...

تو ی تاپیک دیگش میگه دختر همسایه شره 

تو این تاپیک میگه دنبال دختره راه میوفته برای دختره اتفاقی نیوفته تو ی تاپیک دیگه دختری که زبون داره و ززنگرو میگه شر 😁😑

مردا و پسرا فیلم و بازیگرن

تو ی تاپیک دیگش میگه دختر همسایه شره تو این تاپیک میگه دنبال دختره راه میوفته برای دختره اتفاقی نیوف ...

خجالت میکشم از اینکه اینجام 

میخام از نی نی سایت برم 

چطوری کاربریم رو پاک کنم