یا زیادی خوشی و پول زده زیر دلشون یا اینقدر بی پولن ک میخان یجوری توجیح کنن.بخدا من یکی ک هر چی میکشم از بی پولیه .هر غلطی میخای بکنی مهاجرت،زندگی پول ماشین سفر همش پول پول پول پول پول پول .بعدشم من اینایی که اینقدر پولدارن هرروز سفرن و اینقدر افسرده ادا افسرده ها در میارن و درک نمیکنم.ی دوستی دارم پولدارا پولدار هر دو ماه سفر خارج ولی همش چس ناله
دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕
والا من پیداش کنم پاره ش میکنم😂 هرکی نظرش اینه پولاشو بده من خودش خوشبخت شه من بدبخت
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
ادم مریض میشه باید پول داشته باشه درمان کنه با دل خوش درست نمیشه
خواهر من سرطان سینه گرفت شوهرش پولداره کلی هزینه کرد بهترین دکترا بهترین بیمارستانا خداروشکر الان بهتره خاله ی همسرم هم داشت پول نداشت دکتر بهش گفت تریاک بکش دردش برات قابل تحمل باشه😐 آخرم فوت شد بنده خدا اما خواهرم ۳ بار فقط رفت واسه جراحی یه سینه شو تخلیه کرد ولی خب زنده موند
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.