2777
2789
عنوان

کی گفته پول خوشبختی نمیاره

876 بازدید | 80 پست

واقعا کذوم احمقی گفته پول خوشبختی نمیاره ؟

یا زیادی خوشی و پول  زده زیر دلشون یا اینقدر بی پولن ک میخان یجوری توجیح کنن.بخدا من یکی ک هر چی میکشم از بی پولیه .هر غلطی میخای بکنی مهاجرت،زندگی پول ماشین سفر همش پول پول پول پول پول پول .بعدشم من اینایی که اینقدر پولدارن هرروز سفرن و اینقدر افسرده ادا افسرده ها در میارن و درک نمیکنم.ی دوستی دارم پولدارا پولدار هر دو ماه سفر خارج ولی همش چس ناله  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقر که کلا غم انگیزه درسته...

ولی یه پولدار میشناسم تو همین سایت که با خودش در صلح نیست...

خوشبختی اول درونی هست

بعدش با پول میشه خوشبختی را بالاتر برد

این کاربری غیرفعال شده است

خوشبختی میاره

اما نه همه خوشبختی

پدر مادر، عشق،زنده موندن،سلامتی،عقل و شعور و ...

اینا هیچکدوم با پول نمیشه حل کرد

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

والا من پیداش کنم پاره ش میکنم😂 هرکی نظرش اینه پولاشو بده من خودش خوشبخت شه من بدبخت

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

والامن واقعاوازته دل میگم خوشبختی به پول نیست 

مهم سلامتی ودل خوشه 

سلامتی که نداشته باشی پول هم نمیتونه حالت روخوب کنه .خیلی ازبیماری هاهم باپول خوب نمیشن وبدون درمانن 

عزیزامون باپول زنده نمیشن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ادم مریض میشه باید پول داشته باشه درمان کنه با دل خوش درست نمیشه

بروبیمارستانارونگاه کن ببین خیلیاکلی پول دادن ولی درمان نمیشن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

خواهر من سرطان سینه گرفت شوهرش پولداره کلی هزینه کرد بهترین دکترا بهترین بیمارستانا خداروشکر الان بهتره خاله ی همسرم هم داشت پول نداشت دکتر بهش گفت تریاک بکش دردش برات قابل تحمل باشه😐 آخرم فوت شد بنده خدا اما خواهرم ۳ بار فقط رفت واسه جراحی یه سینه شو تخلیه کرد ولی خب زنده موند

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

اونکه بله 

ولی اینجوری هم نیست ک هرکی پول داشته باشه دیگه حالش عالیه 

پول فقط رفاه میده 

خوشبختی حقیقی مربوط به درونه 

من الان پول دارم مهاجرت کنم هزار تا کار کنم ولی حال خوشش ندارم اصلا حوصله هیچی ندارم  😖

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
بروبیمارستانارونگاه کن ببین خیلیاکلی پول دادن ولی درمان نمیشن

پول نداشته باشی زنده نیستی گلم سوار تاکسی میشی پول میخواد نه دل خوش لباس میخوای بخری پول میخواد خودمونو گول نزنیم 

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

خواهر من سرطان سینه گرفت شوهرش پولداره کلی هزینه کرد بهترین دکترا بهترین بیمارستانا خداروشکر الان به ...

خیلی رویایی فکر میکنن انگار تو ایران زندگی نمیکنن

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند