2777
2789
عنوان

کی گفته پول خوشبختی نمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 80 پست
خیلی رویایی فکر میکنن انگار تو ایران زندگی نمیکنن

والا به خدا همه پولکی شدن واسه یه ثبت نام مدرسه دولتی مجبور شدم ۴ میلیون پول بدم تا اونجایی که دوست دارم بچه مو ثبت نام کنن اینا میگن پول بده

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

بروبیمارستانارونگاه کن ببین خیلیاکلی پول دادن ولی درمان نمیشن

ولی میتونن برای درمان امکانات بهتری انتخاب کنن.

الان یکی از اقوامم بستری هست بیمارستان خصوصی روزی ۳۰'۴۰ تومن براشون هزینه س

جدا از هزینه بیمارستان باید روزی ۴ تا آمپول بزنه به سختی گیر میاد دونه ای ۱۰ میلیون یعنی روزی ۴۰ تومن هم امپولش 

و شکر خدا حااش رو به بهبوده...

حالا این اگه پول نداشت همون یه هفتا اول خدای نکرده نابود بود...

پول باعث میشه امید به زندگی بالا بره. کیفزت زندگی بالا باشه. بیماری کمتر میشه بیمار هم بشن می تونن بهترین پزشک ها و داروها استفاده کنن و البته که آخرش مرگ سراغ همه میره

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقر که کلا غم انگیزه درسته...ولی یه پولدار میشناسم تو همین سایت که با خودش در صلح نیست...خوشبختی اول ...

من مریض روحی روانی هم باشم افسرده هم باشم با خودم تو صبحم نباشم نیاز ب تراپیست و مشاور دارم .همون مشاور خدا تومن پول میخاد 😂

اول سلامتی بعد پول

اگه سالم نباشی ولی پولدار باشی، آرامش نداری

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

پول نداشته باشی زنده نیستی گلم سوار تاکسی میشی پول میخواد نه دل خوش لباس میخوای بخری پول میخواد خودم ...

سالم که نباشی دلت هیچی نمیخواد نه بیرون رفتن نه خوراکی نه لباس

حالاهرچقدرهم که پولدارباشی 

عزیزآدم خدایی نکرده طوریش بشه دیگه پول نمیتونه خوشحالت کنه .فقط میخوای خوب بشه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
والامن واقعاوازته دل میگم خوشبختی به پول نیست مهم سلامتی ودل خوشه سلامتی که نداشته باشی پول هم نمیتو ...

اخه این مواردی که میگین واقعا استثنا هست .ولی اطراف پولدارهای هستن همه چیشون بجاست .

سالم که نباشی دلت هیچی نمیخواد نه بیرون رفتن نه خوراکی نه لباسحالاهرچقدرهم که پولدارباشی عزیزآدم خدا ...

دقیقا 

متاسفانه بعضیا فک میکنن پول همه چی رو حل میکنه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

نه ولی من خودمم همیشه میگم پول به تنهایی خوشبختی نمیاره 

ما زیاد پولدار نیستیم ولی در حد خودمون خوبیم

ولی من خودم بیمارم ، مادر و پدرم با هم مشکل دارن ، و کلیییی مشکل دیگه 

تازه فقط چند بار مشهد رفتیم

بنظرم پول واقعا به تنهایی خوشبختی نمیاره 

حتی زیبایی هم وابسته به دل خوشه

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
سالم که نباشی دلت هیچی نمیخواد نه بیرون رفتن نه خوراکی نه لباسحالاهرچقدرهم که پولدارباشی عزیزآدم خدا ...

ب نظرم اون با مشاور و تراپیست ایندجیزا میشه درستش کزد ولی حالا فکز کن یه بس پول باشی که افسرده ای پول جلسه ای ۸۰۰ تومن تراپی هم نداری .

ولی میتونن برای درمان امکانات بهتری انتخاب کنن.الان یکی از اقوامم بستری هست بیمارستان خصوصی روزی ۳۰' ...

ولی همه ی بیماری هاباپول خوب نمیشن 😔

دیدم که میگم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤