2777
2789
عنوان

عروسی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 47 پست
منم همینو گفتموضع مالیشون بدم نیستمادرشوهرم چند روز پیش برای خودش طلا خرید

مردا همینن فقط میخان از یه جایی بزنن که هر چی میخوای و کنسل کنن که خرج نکنن 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گل قشنگم نمیخان برای تو خرج کنن

اره عزیزم میدونم 😔

برای خودش چند روز پیش نزدیک ۴۰ تومن خرج کرد

مامانش طلا خریده

ولی برای من نمیخوان خرج کنن😔

من همه چیزو میدونم فقط دارم خودمو گول میزنم حس میکنم توی یه باتلاقم دارم خفه میشم

شاید همین روزا کاری رو بکنم که سالهاست بهش فکر میکنم این زندگی هیچ جوره بامن راه نیومد😔

اگه ویژگی های خوب داره و تحملشو داری یه کم تحمل کن،،،شوهر منم خیلی خیلی خسیس بود یعنی کلا خانوادشون خسیسن،،برای عروسیمون هیچ کاری نکردن ،، همیشه هم دنبال بنجلترینا و اشغالترین چیزا بودن که پول کمتری بدن،،،، بعد از ازدواج شوهرم کم کم خوب شد الان کلا همه چیز دست منه هر چی دلم بخواد برای خودمو بچه ها میخرم 

تو این شرایط افتصادی دو طرف باید همدیگرو درک کنم .دیگه نه اینکه مادرشوهره بیاد یه بنجول بپسنده و شوهره هم بگه آتلیه نگیر .

پس بی جا کردن زن گرفتن واسه دول میرزاشون 😐😑

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

البته توی عقد جدا شده بودم

ول کن این چ ازدواجیه

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ببین اصلا در مورد آرایشگاه و لباس کوتاه نیا 

و بهش بگو باهش زیر یه سقف نمیری 

تا وقتی که بتونه مثل یه مرد از عهده برآوردن نیازهای بربیاد .

بگو  هنوز اتفاقی نیفتاده و من فکر می کنم شاید نیاز به تجدیدنظر باشه

ازدواج اول هم خیلیا این اتفاق براشون میوفته روزای قبل عروسی عین جنگ جهانی میمونه دو طرف تحت فشار روانی زیادی هستن آرامش خودتون رو حفظ کنید و باهم صحبت کنید و مشکل روحل کنید الانم گرونی هست فشار اقتصادی هست طبیعی هست دو طرف همو درک کنید من کاملا به شما حق میدم این اتفاقا برا منم افتاده اما الان که چند سال گذشته میگم چرا اینقدر ب خودم زهر کردم همه چیو ...فقط این روزا صبر و آرامش پیشه کن و در عصبانیت تصمیم نگیر خوشبخت باشی...

به حرف آدمایی که اینجا زود میگن جدا شو هم گوش نده آخه چیز بزرگی نیس و قابل حله

بخاطر یه آدم گدا بلایی سر خودت نیاری💔

کار به این ندارم

کار به آدما دارم این دنیا برای من قشنگ نبود هرکسی اومد یه زخمی بهم زد و رفت هرکی منو میبینه عاشقم میشه همه عاشق منن میگن مهربونی اما وقتی نزدیکم میشن نابودم میکنن

خسته ام خیلی خسته دیگه پر شدم دیگه نمیتونم 

دلم یه خواب میخواب بخوابمو بلند نشم الانم خانواده ام دارن اذیت میشن سر من

بمیرمم اذیت میشن

بود و نبودم پس فرقی نداره

ازدواج دومت باشه مگه کالایی که دست دوم شده باشی اگه نمی تونی با اخلاقاش کنار بیای جدا شو خدا رو شکر حقوق داری و می تونی مستقل بشی

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
2790
2778
2791
2779
2792