2777
2789
عنوان

هر شب خونه مامانم اینا بخوابیم

252 بازدید | 23 پست

همسرم از وقتی ازدواج کردیم عملا بیشتر اوقات میگه که بریم خونه مامانم اینا، و خب نکته اش اینه که با اینکه خونه ها کلا یک ربع فاصله داره با ماشین، میگه شب هم بخوابیم … من از این حجم وابستگی عاطفی حقیقتا زده شدم. جدیدا خودشم زده به افسردگی که من ناراحتم و بیرون نمیرم اگر بریم خونه مامانم اینا حالم خوب میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا زن گرفته؟؟؟ میموند خونه مامانش پیش مامان جونش

دقیقا منم همینو بهش میگم، میگه تو حساسی بقیه زن ها مشکلی ندارن … چون مادر خودش تقریبا سالها پیش مادر شوهرش زندگی کردن و رفت و آمد خیلییییی زیاد بوده

اسی یکدفه جلوشونگیر مثلا کم کم روزدرمیونش کن بعد دوروز یکبار کم کم تاچندماه ازسرش میفته خودم شوهرم ا ...

میخواستم کم کم، نرمش کنم و کم بشه ولی یه جور گارد میگیره جلوم که تو داری من رو از خانواده ام دور میکنی و فلان و بهمان 

تازه ازدواج کردید؟هنوز بند نافشو نبریده بنده خدا بعدا خیلی اذیت میشید سعی کنید یه روز در میونش کنید ...

تقریبا ۱ ساله عقدیم و حدودا دو ماهه داریم تو یه خونه زندگی میکنیم

خب دلیل افسردگیش چیه؟نمیذاری بره خونه مامانش یاچی؟

من میزارم ولی میگم یک روز در هفته کافیه، این هفته که سه روزش رو ۵ ساعت بیشتر ما اونجا بودیم. نمیدونم واقعا چرا اینجوری میکنه