2777
2789
عنوان

پشت موندن

122 بازدید | 19 پست

باورم نمیشه این حرف نوشتم ولی مهم باور عقیده من نیس از اول سال خوندم ولی اونطور که باید میخوندم نه میدونم کم کاری کردم ولی تقصیر من هم نبود بگذریم

میخوام امسال بمونم پشت کار کنم برم قلمچی و مشاور بگیرم شاید قبول شم از طرفی هم می ترسم خیلی خستم

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

پشت موندن فقط با تلاش 

کار آنلاین نیاز داری ، با روزی جند ساعت وقت گذاشتن یک میلیون پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار بگیر ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین ، کد معرف 325y68m

پشت کنکور موندن فقط وقتی بده که مغزت گولت بزنه زمان زیاد داری وگرنه خیلیا با پشت کنکور موندن به هدفشون رسیدن تو رشته ها و دانشگاههای سطح پایین هیچ خبری نیست واقعا

از رحمت خدا ناامید نشو🌱 بی حاشیه بودن رو دوست دارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشت کنکور موندن فقط وقتی بده که مغزت گولت بزنه زمان زیاد داری وگرنه خیلیا با پشت کنکور موندن به هدفش ...

حسابداری می تونم برم ولی خب فکر کنم تیپ۱ قبول نشم

منم تلاش کردم ولی نشددیگه نمیتونم پشت کنکور بمونمولی از طرفیم مطمئنم بعدا حسرت اینکه قبول نشدم میخور ...

اخه نمونم چکار کنم راهی دارم؟؟؟؟‌؟؟؟؟؟

حسابداری می تونم برم ولی خب فکر کنم تیپ۱ قبول نشم

هرطور حس میکنی درستتره انتخاب کن ولی خودت گول نزن یا از مشکلات و سختیا فرار نکن چه بمونی چه نه 

از رحمت خدا ناامید نشو🌱 بی حاشیه بودن رو دوست دارم.

هرطور حس میکنی درستتره انتخاب کن ولی خودت گول نزن یا از مشکلات و سختیا فرار نکن چه بمونی چه نه

ممنون

اخه نمونم چکار کنم راهی دارم؟؟؟؟‌؟؟؟؟؟

دوازدهمی یا پشت؟

اگه پشت کنکوری پیراپزشکی میاری برو شرایط هرسال سخت تر میشه

ولی اگه دوازدهمی بمون یه سالم

پشت کنکور بودن خیلی سخته مدیریت همه چیز با خودته اونی که میگه آسونه مطمئن باش اصلا درگیر کنکور نبوده

باید درس خوندنت استمرار داشته باشه مثلا با خودت نیای بگی من فعلا وقت دارم امروزم استراحت کنم..

و اینکه مشاور باید داشته باشی ازمونم باید زیاد بزنی حواستم به همه درساااا باید باشه یعنی یکیو زیاد بخونی یکیو کم فایده نداره یعنی همون اندازه که برای زیست و شیمی وقت میزاری برای دینی و ادبیات باید وقت بزاری(من امسال دقیقا از همین موضوع ضربه خوردم دینی و ادبیات خراب کردم)

خلاصه که همه چیو باید کنترل کنی ولی تهش به نتیجه برسی خیلی لذت بخشه

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

ببین، کم‌کاری کردی ولی خودتو بیش از حد سرزنش نکن. خستگی طبیعی‌ئ، ولی اگر میخوای قبول شی باید جدی‌تر تلاش کنی. مشاور و قلمچی خوبه، کمک می‌کنه برنامه‌ریزی بهتر داشته باشی. الان مهم اینه که دست‌به‌کار شی، عقب نیوفتی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

دوازدهمی یا پشت؟اگه پشت کنکوری پیراپزشکی میاری برو شرایط هرسال سخت تر میشهولی اگه دوازدهمی بمون یه س ...

دقیقا حرفات حرف منم هست و تایید میکنم

منم دقیقا فکر کردم میتونم اخرا عمومی هارو جمع کنم ولی بدجور ضربه خوردم