مجبور مدیر عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 17000 عنوان پشت موندن | مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 19 پست باورم نمیشه این حرف نوشتم ولی مهم باور عقیده من نیس از اول سال خوندم ولی اونطور که باید میخوندم نه میدونم کم کاری کردم ولی تقصیر من هم نبود بگذریممیخوام امسال بمونم پشت کار کنم برم قلمچی و مشاور بگیرم شاید قبول شم از طرفی هم می ترسم خیلی خستم از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست 1404/03/15 | 11:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مجبور مدیر استارتر عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 17000 دوازدهمی یا پشت؟اگه پشت کنکوری پیراپزشکی میاری برو شرایط هرسال سخت تر میشهولی اگه دوازدهمی بمون یه س ... ممنون واقعا کمک کردی رشتم انسانی هس دوازدهمم🌹 از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست
مجبور مدیر استارتر عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 17000 اره ولی با قرص و تراپی چون افسردگی گرفتم و پنیکچه رشته ای هستی همین افسردگی شدید میگیرم فکر کنم انسانی عزیزم از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست
شکلات_تلخـ81 عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 398 همین افسردگی شدید میگیرم فکر کنم انسانی عزیزم انسانی اونقدر اذیت نمیشی چون رقابت کمتره و با تلاش کمتر میتونی چیز خوبی بیاری ولی امان از تجربی که از پا دراورد مارو
مجبور مدیر استارتر عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 17000 انسانی اونقدر اذیت نمیشی چون رقابت کمتره و با تلاش کمتر میتونی چیز خوبی بیاری ولی امان از تجربی که ا ... خیلی کمتره اصلا انسانی رشته اس نه بابا اصلا این حرفا چیهتجربی کلی رشته داره ما دو تا سه تا باید مثلرچی برا همون بخونیم وگرنه فرض کن فیزیک بخونی یا شیمی چه فرقی داره از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست
شکلات_تلخـ81 عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 398 خیلی کمتره اصلا انسانی رشته اس نه بابا اصلا این حرفا چیهتجربی کلی رشته داره ما دو تا سه تا باید مثلر ... ولی همه ی رشته های تجربی که اینده شغلی ندارن