2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چیکار کنم بگو لطفا😞

من میگم زبان بخون ، از طریق مدرک زبان اقدام کن شاید بتونی بورسیه بگیری 

چون پناهندگی پرونده سیاسی داره تو دیگه ایران هم نمی تونی برگردی اونجا هم هویت نامعلوم داری چندین سال اول

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱

زبان بلدی؟

هنرت چیه؟ رفتی اونجا میخوای چه کاری رو انجام بدی؟

چه کاری بلدی و توش خوبی؟

ویدیو های راه سخت برزیل تا امریکا رو نگاه کن نشون داده شرایط قاچاقی رفتنو و اینکه چقدر سخته توی یوتیوبه 

البته این مهاجرت به سمت امریکاست ولی اروپا هم همینجوره یکم اسون تر

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

زبان بلدی؟هنرت چیه؟ رفتی اونجا میخوای چه کاری رو انجام بدی؟چه کاری بلدی و توش خوبی؟ویدیو های راه سخت ...

نه  من منظورم قاچاقی رفتن نیس 

ولی کلا میگم اینایی که رفتن چطوری رفتن پس ؟

خخخخ

نه من منظورم قاچاقی رفتن نیس ولی کلا میگم اینایی که رفتن چطوری رفتن پس ؟

خب برای پناهندگی باید قاچاقی بری دیگه

بقیه نوع مهاجرت ها نیاز به مدرک تحصیلی داره 

هم مهاجرت کاری هم تحصیلی

مگر اینکه بشینی بخونی یه دیپلم بگیری که بتونی برای لیسانس بری

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

[QUOTE=384508379]زبان بلدی؟ هنرت چیه؟ رفتی اونجا میخوای چه کاری رو انجام بدی؟ چه کاری بلدی و توش خوبی؟ ویدیو های ر ...[/QUOTE

میشه از این طریق که بگم می‌خوام تغییر مذهب بدم ولی اینجا نمیشه پناهنده بشم

خخخخ

خب برای پناهندگی باید قاچاقی بری دیگهبقیه نوع مهاجرت ها نیاز به مدرک تحصیلی داره هم مهاجرت کاری هم ت ...

خب الان سوال من دقیقا اینه که اگه دیپلم بگیرم بعد بخوام مهاجرت تحصیلی کنم زیاد پول میخواد؟

خخخخ

[QUOTE=384508379]زبان بلدی؟ هنرت چیه؟ رفتی اونجا میخوای چه کاری رو انجام بدی؟ چه کاری بلدی و توش خوب ...

شماازسختیه کمپ چی میدونی ک میگی تحمل میکنم؟؟؟طرف رفته آنقدر توی کمپ دست ب دستش کردن مردا ..کم کم چهار پنج مورد توکمپ رابطه ج پیش میاد ....من خودم شنیدم از کسی ک نزدیکترینش رفته

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

[QUOTE=384508379]زبان بلدی؟ هنرت چیه؟ رفتی اونجا میخوای چه کاری رو انجام بدی؟ چه کاری بلدی و توش خوب ...

ببین اون برای وقتیه که رسیدی به اونجا نمیتونی از اینجا بگی که میخوام تغییر بدم منو بپذیرید

باید خودتو یه جوری برسونی اونجا 

حالا یا با ویزای توریستی یا تحصیلی یا کاری یا قاچاقی

اگه برات کشورش خیلی مهم نیست 

ایتالیا هم خوبه اسون تر از جاهای دیگه هم هست میتونی بری زبانشون رو یاد بگیری فرهنگشونم مثل خودمونه شاید بشه به عنوان توریست بری اونجا و پناهنده شی