2777
2789
خب الان سوال من دقیقا اینه که اگه دیپلم بگیرم بعد بخوام مهاجرت تحصیلی کنم زیاد پول میخواد؟

هم پول میخواد هم سه چهار سال طول میکشه جور بشه...ی راه دیگم هست درس نخونی بری اینه توی اون کشور ملک یاخونه بخری بهت اقامت میدن راحت میتونی بری اما پول میخواد

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میتونی کمپ و کثیفی و کارهای دست پایین مثل تمیز کردن دستشویی و کلی حرف شنیدن رو تحمل کنی؟ تازه اگر سالم برسی و پولتو نزنن و بهت تجاوز نکنن

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
ببین اون برای وقتیه که رسیدی به اونجا نمیتونی از اینجا بگی که میخوام تغییر بدم منو بپذیریدباید خودتو ...

اگه ارایشگری بلدی برو دبی یا عمان نزدیکم هستن نیاز نیست بخوای خیلی سختی بکشی

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

مثلا چقدر

اینجا تونستی خونه بخری؟

قیمتشو تقریبا دوبرابر کن اونجا باید بخری 

برای کسایی خوبه که خیلی پولدارن

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

مثلا چقدر

نمیدونم خودت تحقیق کن مثلا توی ترکیه ی سوئیت بخری چنده

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

نیستم ولی میتونم یادبگیرم

خب برو یاد بگیر  درامد خوبه اونجا شهر پیشرفته ایم هست ویزاشم راحته 

اینجا تونستی خونه بخری؟قیمتشو تقریبا دوبرابر کن اونجا باید بخری برای کسایی خوبه که خیلی پولدارن

اینجا یه خونه دارم که تقریبا یک و نیم میلیارد می ارزه بااین پول کجا میتونم خونه بخرم

خخخخ

پس چطور میگن می برند جاهای تمیز

همش چرته اگ قصدت رفتنه تلاش کن پناهندگی رو ازذهنت بیرون کن

اینجا یه خونه دارم که تقریبا یک و نیم میلیارد می ارزه بااین پول کجا میتونم خونه بخرم

یه وکیل مهاجرتی پیدا کن باهاش حرف بزن ولی بگرد یه ادم قابل اطمینان باشه معمولا خیلی دوز و کلک دارن

برو توی اینستا توی یوتیوب سرچ کن مهاجرت 

مهاجرت های مختلف و کشور های مختلف رو نگاه کن 

معمولا وکیلای مهاجرتی پیجم دارن

تحقیق کن بگرد اطلاعات پیدا کن الکی نرو توی راهش با اطلاعات وارد شو

ممنونم ازتون

🤍🌊