2777
2789
عنوان

دعوای بین همسرم و پدرم دم عید

732 بازدید | 39 پست

مادرم همیشه عادت داشت از هر وسیله ای خونه داشت برای ما میژاشت 

شوهرم همیشه می‌گفت الان گرونی هه چیزهای معمولی رو خودمون میخریم ، من سختمه همیشه از خونه شما وسیله ببرم ، همیشه هم متقابل یه چیز می‌خرید و میاورد که جبران بشه 

اون دفعه با پدرم یه جایی بودن که پدرم به همسرم میگه آره ، مادرزنت بخاطر مشکلات اول زندگی زیاده روی می‌کنه تو وسیله دادن به بچه هاش و ...

شوهرم هم بهم گفت یجور به مادرت بگو که آنقدر وسیله نده و گفت یجور بگو ناراحت نشن 

من به مادرم گفتم خونمون همه چی هست ، هر چی لازم داشتم بهت میگم و .... ده بار هم بهش گفتم

باز این دفعه چند تا دونه سیب زمینی و پیاز انداخت نگتو نایلون و داد دست شوهرم ، شوهرمم گفت خونه خیلی سیب زمینی و پیاز هست، خراب میشه مجبوریم بندازیم سطل اشغال و ...

به مادرم برخورد و به پدرم گفت ، منم به روی پدرم آوردم که فلان حرف و زدی اینم سختشه ، مادرم میگه خب پدرت بود یه حرفی زد اصلا منظورش این نبود و بست شوهرم و فحش ...

تقصیر کیه این وسط واقعا ؟ 

مقصر باباته

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد در صد پدر و مادرت مقصرند خب، والا منم خوشم نمیاد زیر دین کسی باشم، دیگه هیچی نیار فردا بخوان منت دوتا سیب زمینی رو هم سر شوهرت بزارن

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

مادرتم نباید سیب زمینی پیاز بده این چیزا که ارزش نداره بنظرم کارش اشتباهه

هزار بار بهش گفتم آقا خونه وسیله هست ...

الان بسته شوهرم و فحش 

بعدش هم میگه آرزوی مرگ شو میکنم 

بهشون میگم آنقدر از شوهرم بدتون میاد من جدا میشم تب میکنن که نه جدایی چیه

من جدا میشم چیه

چرا به خاطر حرف اونا حاضری زندگیتو عوض کنی؟

اگه شوهرت خوبه بچسب به زندگیت

این باباته که با این اخلاقش باید باهاش دوری و دوستی کنی

نه شوهرت

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

صد در صد پدر و مادرت مقصرند خب، والا منم خوشم نمیاد زیر دین کسی باشم، دیگه هیچی نیار فردا بخوان منت ...

بهم میگه مردم از خدا شونه بهشون بدن بخورن شوهرت ناز می‌کنه 

و بعدش هم نفرین و فحش و ...

تقصیر مادرته درسته نیتش خیرهاجازه نمیدن بچه ها مستقل بشنمیتونه به جای این چیزها گاهی برای خود شما لب ...

من خودم شاغلم ، درآمد مون هم خوبه 

مادرم اون دفعه تا یه دونه مایع ظرفشویی انداخت تو نایلون که بردار ببر ...

شوهرم میگه آقا سختمه اینا خریدای خونه هست خودم انجام میدم