2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 39 پست
بله درسته ولی اکثر خانما نمیتونن و بیشتر میخان با دعوا و داد و بیداد مشکل حل کنن

بحث خانوم و آقا نیست متاسفانه ب هیچکدوم از ماها ارامش یاد ندادن فقط جنگیدن و تلاش کردن یاد دادن چ فایده ازش نتونیم لذت ببریم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

همه ی اونایی ک بیخیالن زندگیشون خیلی خوبه چون ب هیچی فکر نمیکنن بهترینها براتون

ولی من خودم خواهرشوهرم مطلقه هس مادرشوهرم بیوه یعتی تا جا دارن مدائم پشت دیگران غیبت میکنن وقت ازاد بسیار دارن اگر همین خانما شوهر داشتن کمتر دنبال این فتنه انگیزی بودن.همیشه خواهرم بهم میگه چه جوری باهاشون رفت و امد میکنی خیلی تو زرنگی.فقط میگم خواهر با رفت و امد کم .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه توصیه به اقایون انقدر گوشی نباشین یعنی چی؟هر چی میشه نرین به مادر گرام تون خبر بدین والا تو خبررس ...

من اینجوری نیستم ولی چشم 

مردی که عاقل باشه وقتی یه اختلافی با خانمش داره نمیره به مادرش یا دیگران بگه و این اختلافو شعله ورتر کنه 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

ولی من خودم خواهرشوهرم مطلقه هس مادرشوهرم بیوه یعتی تا جا دارن مدائم پشت دیگران غیبت میکنن وقت ازاد ...

خاهرشوهر و مادرشوهر منم همینن عزیزم . بااین تفاوت ک خاهرشوهرم ماهی ۱۵ از شوهرم میگیره و چشم دیدن اینو ندارن ک شوهرم با منو بچه هامون حتا خوب رفتار کنه . سر کوچیک ترین چیزا تیکه میندازن دعوا می‌کنن شوهرم پر میکنن منم اوایل خیلی پیگیر میشدم ولی الان اصلن برام مهم نیستن 

بحث خانوم و آقا نیست متاسفانه ب هیچکدوم از ماها ارامش یاد ندادن فقط جنگیدن و تلاش کردن یاد دادن چ فا ...

هر دختر و پسری که میخان ازدواج کنن فقط عشق و عاشقی کافی نیست باید بتونن استانه تحملشون بالا ببرن باید تحمل شنیدن حرف نه رو داشته باشن باید تحمل بی احترامی و دخالت بقیه و توهین و داشته باشن چون تو زندگی همه ما ایرانیا این چیزا هست حالا یکی کمتر یکی بیشتر اگه تحمل اینارو نداشته باشن زندگی به کامشون تلخ میشه و اخر عاقبتی نداره

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

هر دختر و پسری که میخان ازدواج کنن فقط عشق و عاشقی کافی نیست باید بتونن استانه تحملشون بالا ببرن بای ...

حرفاتون درست ولی بهتره بگیم هر دو طرف فهم اینو داشته باشن ک دارن خانواده ی خودشون تشکیل میدن اولویت خودشون دوتا هستن بعد خانواده ها . متاسفانه هم خانواده دختر هم خانواده پسر با دخالت و تربیت اشتباه باعث دعوا میشن. چون هیچکی فکر نمیکنه دختر یا پسرش جوری بزرگ کنه ک ب ی زن دیگه یا ی مرد دیگه محبت کنه همه دنبال اینن بچه هاشون جوری باشن ک فقط واسه خودشون بمیرن  و این بزرگترین ظلم ب خودشون بچه هاشون و نسلشون هست

حرفاتون درست ولی بهتره بگیم هر دو طرف فهم اینو داشته باشن ک دارن خانواده ی خودشون تشکیل میدن اولویت ...

بله حق با شما هست

حرفاتون درست ولی بهتره بگیم هر دو طرف فهم اینو داشته باشن ک دارن خانواده ی خودشون تشکیل میدن اولویت ...

پسرخواهرشوهرم پارسال تو جمع بالای ده بار اومد منو زد آخرش سیلی زد فقط گفتم چرا میزنی به خواهرشوهر عزیز برخورد که پسرمو حرص میدن شوهرم از خود شهرمون تا قم یه کلمه حرفی نزد باهام که چرا از خودت دفاع کردی و همسری بچه رو کردی جالبه واقعا

پسرخواهرشوهرم پارسال تو جمع بالای ده بار اومد منو زد آخرش سیلی زد فقط گفتم چرا میزنی به خواهرشوهر عز ...

دیشب که همینجور وایساده بودم پشکونم میگرفت انقدر ازش حس تنفر میگرفتم الان اسمش رو صفحه گوشیم میفته حالم ازش بهم میخوره فقط به خاطر بچه هام چیزی نمیگم نقطه ضعفمو فهمید تا تقی به توقی میخوره مبگه جمع کن بریم شهرستان اونجا تنها باش چون میدونه نمیخوام خانواده ام ناراحت بشن

پسرخواهرشوهرم نه سالشه پسره میزد مادره میومد میگفت پسرم باهات قهره چون وحشی بازی میخواست انجام بده د ...

فقط دوست داره خانواده اش رو من اینجا نقش مترسک رو دارم تو رو به این روز عزیز به دلشکستگی حضرت زینب دعا کنین بمیرم هم من راحت شم هم این

پسرخواهرشوهرم نه سالشه پسره میزد مادره میومد میگفت پسرم باهات قهره چون وحشی بازی میخواست انجام بده د ...

عزیزم اینبار ک رفتی باهاش بازی کن بازیای وحشی بازی با خنده خنده بزن ک یاد بگیره دست رو کسی بلند نکنه . من خودم دوتا بچه دارم هرجایی ک ببینم از حدشون فراتر رفتن تذکر میدم ولی خاهرشوهرام اینجوری نیستن تا بچه هامون نزنن دست پا و دماغ یکیو نشکونن بیخیال نمیشن دو س بار ک تو بازی و ب خنده و شوخی بزنی دیگه دورو برا نمیاد 

اینجوری ک شوهرت پیش می‌ره تنها راهت اینه زیر پوستی خانوادش حرص بدی جلو شوهرت قربونت صدقشون بری 

عزیزم اینبار ک رفتی باهاش بازی کن بازیای وحشی بازی با خنده خنده بزن ک یاد بگیره دست رو کسی بلند نکنه ...

اوووو خواهرشوهرم میره پیش داداشیش داداشی هم میگه زنم از چشمام افتاد خواهر تمنم اینارو تجربه دارم همین من جونم برای شوهرم میرفت مریض میشد گریه میکردم خودمو استرسی و مریض بار آوردم میگم تنفر دیگه حساب کن چیا دیدم که پای بچه ها و خانواده ام نبود تا حالا نمیبودم دستش به خاطر همین میگم برام دعا کنین که بمیرم

اوووو خواهرشوهرم میره پیش داداشیش داداشی هم میگه زنم از چشمام افتاد خواهر تمنم اینارو تجربه دارم همی ...

خانواده پدریم باهامون دشمن بودن مادرش میدونستا باز میومد میگفت شما اصلا با عمه هات ارتباط دارین شمارشو داری اصلا من بهش جواب ندادم فقط نگاش کردم به شوهر عوضیم برخورد چرا جواب ندادی نامزد بودیم رفت به بابایی و مامانی گفت من زنمو نمیخوام تفاهم نداریم میخوام طلاقش بدم