2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 39 پست
اوووو خواهرشوهرم میره پیش داداشیش داداشی هم میگه زنم از چشمام افتاد خواهر تمنم اینارو تجربه دارم همی ...

عزیزم این چ حرفیه چرا بخاطر بیشعوری یکی دیگه تو بمیری 

از خدا میخام ب شوهرت عقل بده ب خواهرش ی شوهر مثه شوهرت 

فداتشم می‌دونم سخته ولی شدنیه ک برات مهم نباشن بفکر خودتو بچه هات باش فقط

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

عزیزم این چ حرفیه چرا بخاطر بیشعوری یکی دیگه تو بمیری از خدا میخام ب شوهرت عقل بده ب خواهرش ی شوهر م ...

از امروز میخوام براش بشم یه زنه دیگه قهر و دعوا نباشه ولی انقدر براش میخوام بی روح باشم که خودش بفهمه تو سر زن زدن چقدر تاوان داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از امروز میخوام براش بشم یه زنه دیگه قهر و دعوا نباشه ولی انقدر براش میخوام بی روح باشم که خودش بفهم ...

عزیزم هرکاری می‌کنی بکن ولی اینو یادت باشه همه ی امید و الگوی بچت شما هستین . دعوا ببینه قهر ببینه سردی بی مهری ببینه یاد میگیره و آیندش همین میشه . من کاملن بهت حق میدم بابت کارای شوهرت خسته شده باشی از همه چی ولی منوشما ک مجبور ب موندنیم باید یجوری بمونیم ک هم خودمون هم بچه هامون ارامش داشته باشن . امید ب خدا ک بااین رفتار جدیدت شوهرت درست میشه اگه نشد برید مشاوره هر کدوم موظفین باید قدم بردارین برای زندگیتون شوهرت اشتباه می‌کنه تو نکن لطفن 

عزیزم هرکاری می‌کنی بکن ولی اینو یادت باشه همه ی امید و الگوی بچت شما هستین . دعوا ببینه قهر ببینه س ...

باشه سعی خودمو میکنم ولی رفتار این باعثه مادرشوهرم راحت میاد میگه دختر طلاقربگیره سخته درد داره پسر درد نداره راحت میره زن صیغه میکنه جلوی زنشم راه میره این رفتار رو داره جاریم میاد خونم یچه های قد و نیم قدشو میزاره سرم در میره تو دلش میگه به درک جاریم ناراحت شد اینکارو میکنه یه الف بچه خواهرزاده وحشیش میاد تو صورتم اون هفته سیلی میزنه شام ماکارانی نمیخورم حالا این کارا خانواده من باشه خدا منو میگیره

باشه سعی خودمو میکنم ولی رفتار این باعثه مادرشوهرم راحت میاد میگه دختر طلاقربگیره سخته درد داره پسر ...

عزیزدلم می‌دونم چقدر ناراحتی و عصبی هستی و روت فشاره حق داری واقعن رفتارشون بده . چرا با خنده و آرامش جوابشون نمیدی مثلن جواب مادر و خواهرش وقتی شوهرت نیست بده وقتی ک شوهرت هست همش تخحویلشون بگیر اونحوری هرچقدر اوناهم ازت بد بگن شوهرت با باور نمیکنه . جاریتم دوبار بیاره در باز نکنی یا بی محلی کنی با همون موقع حاضر شب بری بیرون دیگه نمیاره 

عزیزدلم می‌دونم چقدر ناراحتی و عصبی هستی و روت فشاره حق داری واقعن رفتارشون بده . چرا با خنده و آرام ...

جاریم اینجا مهمانی میاد سه تا بچش دختر شش ساله پسر ۴ ساله و دختر ۳ ساله میزاره از شش صبح تا سه بعدازظهر خودم دو تا بچع ۷ ساله و پنج ساله دارم باید غذا درست کنم این دختره پوشک داره شوهر نفهمم و بی تربیت من میگه این دختره رو عوض کن پوشکشو شوهرم فوق العاده ادا داره رو خانواده اش

خاهرشوهر و مادرشوهر منم همینن عزیزم . بااین تفاوت ک خاهرشوهرم ماهی ۱۵ از شوهرم میگیره و چشم دیدن این ...

شهرستان که میریم یه زن و شوهر دوتایی نمیتونیم یه فروشگاه بریم برای خونمون خرید کنه مادرشوهر پررو و بیکار من سریع لباس میپوشه میاد که آمار بگیره چقدر خرید کردم دلم میخواد خفش کنم

عزیزدلم می‌دونم چقدر ناراحتی و عصبی هستی و روت فشاره حق داری واقعن رفتارشون بده . چرا با خنده و آرام ...

نامزد بودم میگم رابطه ما با خانواده پدریم افتضاح بود عید غدیر ما شب قبلش میرفتیم پیش پدربزرگم این مادر آشغال و بیکارش میرهدشر درست میکنع اینا چرا روز عید غدیر اونجا نمیرن این باعث شد من و شوهرم دعوا افتادیم چجور بعد چند روز که باهام خوب شد رفتیم خونشون مادرش باهام دعوا افتاد یعنی خواب بودم صبح یه کم دیرتر بیدار شدم شوهرم نبود مادرش باهام دعوا افتاد چجور که تو ما رو اخم میکنی من یه کلمه گفتم تازه بیدار شدم خواهرشوهر بی وجدانم رفت پیش شوهرم که زنت مامان رو دهن جوابی کرد شوهرم بدون که از من بپرسه حرف خواهرجان و سرطان گرفتشو باور کرد کفت زنم از چشمام افتاد منی که هنوز قم برای زیارت نرفتم خودش تنها اومد بعدا متوجه شدم کار خواهرش بود خواهرشو واگذار به حضرت معصومه کردم خدا رو ببین بعد ۴ سال شوهر همون خواهرش بعد هشت سال زندگی به زنش کفت تو رو نمیخوام و حواهر بچه ننش،جدا شد

نامزد بودم میگم رابطه ما با خانواده پدریم افتضاح بود عید غدیر ما شب قبلش میرفتیم پیش پدربزرگم این ما ...

تا دعوامون میشه میگه زنگ میزنم برای پدرت انقدر کرد که دیگه حتی اسمشو رو صفحه گوشیم نمیتونم ببینم حالم بهم میخوره کاری کرد که دیشب ساک خکدمو و بچه ها رو جمع کنم که ما رو ببره الان رفتم ساک ها رو دیدم ان شاالله خدا کنه روزی ساک آخرتمو ببندم و از این دنیا برم که هم این راحت شه هم من

تا دعوامون میشه میگه زنگ میزنم برای پدرت انقدر کرد که دیگه حتی اسمشو رو صفحه گوشیم نمیتونم ببینم حال ...

نگو این حرفو عزیزم چرا از دنیا بری 

اگه انقد شرایطت بده و نمیتونی درستش کنی جداشو 

من ب هیشکی این حرف نمی‌زنم ولی وقتی هیچ جوره خوبی نداره بخاطر چی موندی مهرت بگیر بچه هات بردار برو