2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده من بچمو سقط میکنم

231 بازدید | 13 پست

بچها من قبلا این تلپیک رو زدم من همونم که وسواس به سرنگ و ایدز داشتم یادتونه من الان دیگه وسواس به سرنگ و ایدز ندارم و الان تمام نمرکزم رفته رو خیانت شوهرم راستش چند وقت پیش نمیدونم بگم یه سال یا دوسال پیش از خونه میخواستم برم بیرون و نگاه کردم رو اپن جز دو تا تیکه لیوان چیزی ندیدم و گفتم خب تمیزه اینجام و رفتم بیرون وقتی برگشتم رو اپن شلوغ بود از ظرف به شوهرم گفتم چه خبره اینجا نمیدونم یادم نمیاد بهم چی گفت گفت خب بشور یا گفت این طرفا مال من نیست و من خونه نبودم و اینا و منم نمیدونم و یادم نمیاد که ناراحتی من اط این شلوغ کاری مال این بود که شوهرم خونه بود و منم میدونستم خونس یا اینکه از اینکه گفت من خونه نبودم و دروغ گفته بود چون اون طرفا من میخواستم برم بیرون نبودن لا به لای اینا یه لیوان دیدم که رژ لبی بود دورش من خودم دور لیوان رژ لبی میکنم اما رنگش فرق داشت حالا فکر میکنم میگم شاید پررنگ تر کشیدم که اینطور شده یا تو دورانی بوده که رز لبم عوص شده و به رنگ مالیدنش به دور لیوانا عادت نکردم ولی جای لبش بزرگتر از جای لب من رو لیوانای قبلی بود یادمه به شوهرم گفتم این لیوان چیه کی اینجا بوده گفت لیوان خودته لابد ولی من موقع رفتن از خونه چنین لیوانی ندیدم حالا یا این بوده که شوهرم خونه بوده و این لیوان من از روز قبل روی میزی تو سالن بوده و این جمع کرده اورده گداشته رو اپن اشپزخونه یا اینکه الکی گفته من اصلا خونه نبودم و این ظروف و لیوان مال من نیستن اینو اصلا یادم نمیاد و نفهمیدمم خلاصه میترسم یکی رو اورده باشه خونه زنی خرابی چیزی اینم بگم من خواهرشوهر و اینا ندارم که بیان خونم مادرشوهرمم اهل رژ نیست که بگم‌ اینا خونم بودن الان خیلی حالم بده باردارم تاپیکای ۳۰ فروردین به اینورمم بخونید متوجه میشید شوهرم میگه من هر طور شده تورو میبرم هر  مشاوره ای تا از این افکار دور شی شاید اتفاقی نیوفته باشه من بحثم شد بهش شاااید ؟ یعنی تو نمیدونی ؟ و اون میگه اصلا اتفاقی نیوفتاده ولی با یه لحنی گفت که  دروغ بود گفت خلاصه خیلی حالم بده شما اگرجای من بودید چیکار میکردید طلاق میگرفتید؟ به خدا اون موقع ها انقدر درگیر سرنگ و ایدز بودم این مورد که تو زندگیم پیش میومد پیگیر نمیشدم چون فکرم درگیر ایدز بود ولی الان میفهمم چه بلایی سرم اومده شما باشید طلاق میگیرید؟ من با این حالم اصلا فکر کنم بچم نتونه به دنیا بیاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنطرم فقط داری خودتو عذاب میدی از طرز نوشتنت معلومه درگیری ذهنت به هم ریخته ، یه مدت کوتاه بیخیال همه چیزای گذشته شو ولش کن برو مشاوره بعدش اروم که شدی زندگیتو دست بگیر 

طلاقت رو بگیر توروخدا 

بچتم سقط کن 

آدم مریضی مثل تو لیاقت همچین شوهری رو نداره 

بنده خدا میگه بریم مشاوره تو این سایت همه بهت گفتن برو مشاوره 

ولی زیر بار نمیری 

تو فقط خودت رو قبول داری با افکار خودت 

همه بهت گفتن اشتباه می‌کنی حرف هیچکس رو قبول نکردی 

هیچ مردی تو رو تحمل نمیکنه 

خیلی خیلی مرده داره باهت راه میاد 

تو نی نی سایت اول از همه از تو بدم میاد

عزیزم این حرفت فقط منو ناراحت تر میکنه چرا اگر بدت میاد میای تاپیکم چرا چرا چرا اگر بدت میاد از من میای تاپیکم چرا اگر من بدم میای تاپیکم من چه تهدیدی کردم تو رو که مجبوری به خاطرش بیای تاپیکم 😭😭😭😭

بدبختی اینه بچه سقط نمیشه فقط مطمعا باش به مشکل مادرزادی داره بدو تولد 

با این استرسی که تو به اون بچه میدی 

فقط فکر خودتی همه دنیا باید اون باشه که تو بخوابی

طلاقم بگیری که خانوادت یه شبم نگهت نمیدارن 

بنطرم فقط داری خودتو عذاب میدی از طرز نوشتنت معلومه درگیری ذهنت به هم ریخته ، یه مدت کوتاه بیخیال هم ...

عزیزم میدونی بیشتر از همه از لحنش که دروغ بود و صایع که گفت اتفاقی نیوفتاده قلبم درد میگیره و سر دلم سنگینی میکنه

عزیزم میدونی بیشتر از همه از لحنش که دروغ بود و صایع که گفت اتفاقی نیوفتاده قلبم درد میگیره و سر دلم ...

بیمار شدی 

وسواس داری 

برو رواشناس 

ب فکر بچت باش

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

بیمار شدی وسواس داری برو رواشناس ب فکر بچت باش

پاهام درد میکنن قلبم درد میکنن ببین روحم که پدرش درومد اثر گذاشته رو جسمم جسممم داره میپوکونه والا کسی که سرطان داره انقدر زجر نمیکشه 

همین نی نی سایت میگن برو دوربین بزار تو خونت اخه کجا بزارم که شوهرم نفهمه 

تو اینستا پر شده از اکسپلور و پست هاش خیانت خیانت به خدا قلبم درد میگیره قلبم و دهنم سابیده شده

شوهرم دست بهم میزنه بوسم میکنه فاصله میگیرم میگم لبات به کی خورده دستت به کی خورده انقدر حالم بده 

پاهام درد میکنن قلبم درد میکنن ببین روحم که پدرش درومد اثر گذاشته رو جسمم جسممم داره میپوکونه والا ک ...

از عوارض حاملگیته وسواست چرا نمیری تراپی؟

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.