2777
2789
عنوان

شما چرا بی خواب شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 43 پست
مشکل اینه دقیقا تو‌ خواب هم ول نمیکنه

ادم میخوابه تا خستگیاش بره 

ولی وقتی که من از خواب بیدار میشم خسته ام انگار که دوشیفت کار کردم 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

نه اتفاقا همیشه جلو میندازم این سری ام یه هفته زودتر شدمدردم یجوریه انگار باد می پیچه تو روده هام

من اینقدری دردم شدید نیست ولی به محض اینکه پریودم شرع شده میرم زیر افتاب خیلی شفا بخشه 

خیلی حالمو بهتر میکنه 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی وقته اومده😂😂😂ولی انگاری معتاد این برنامه شدم

😂😂پس زندگیت با سریال قفلیت مچه 

حالا فکر کن من یه دختر با هدفی بودم و زندگیم این شکلی شد والان هیجی خوشحالم نمیکنه هیچیییی

یعنی هیچ راهی نداره که به سزای اعمالش برسونی؟هیچی؟اینجوذی که تا اون روز دق میکنی 

از اون اولش که اومدن معروف شد یکی شون گفت من علی امکلا اینستام رو پاک کردم تا الان

میترسم اسم برنامه رو سرچ کنم اکسپلورم پر شه از اون فیلمه 😂

یعنی هیچ راهی نداره که به سزای اعمالش برسونی؟هیچی؟اینجوذی که تا اون روز دق میکنی

این باورم که این دنیا همه هرکاری بکنم نتیجه شو میبینن

اون ادمی که من شناختم هر روز داشت درد میکشید و انقدر مشکلات داشت و بدبخت بود که براش ارزو میکنم که واقعا خوشبخت بشه و ذهنش و دلش کمی اروم افرادی که تعرض یا تجاوز میکنن کلی مشکل روحی روانی دارن  که ضربه خوردن همین مرد قبلا جدایی داشت که بعدا فهمیدیم وقتی که بابام پیگیری کرد چون اومده بودن خواستگاری دو روز بعداز تموم کردن اون رابطه بابام گفت پسره زن داشت جدا شده دختر بهش خیانت کرده بود و رفت بود المان خداروشکر همونو بهونه کردم گفتم بهم خورده و همین باعث شد بود انقدر کثیف و انسانیتشو از دست بده و خب براش دعا میکنم حالش خوب بشه که به افراد دیگه ای صدمه نزنه 

این باورم که این دنیا همه هرکاری بکنم نتیجه شو میبینناون ادمی که من شناختم هر روز داشت درد میکشید و ...

چه دلی بزرگی داری 

خیلی ادم مهربونی هستی ولی همه اینهایی که گفتی بازهم دلیل نمیشه که تجاوز کنه اصلا دلیل نمیشه 

چه دلی بزرگی داری خیلی ادم مهربونی هستی ولی همه اینهایی که گفتی بازهم دلیل نمیشه که تجاوز کنه اصلا د ...

مرسی عزیزدلم لطف داری نه مهربون نیستم فقط دلم نمیخواد کسی مثل من عذاب بکشهاون افراد انقدر مشکل دارن که هیج وقت کار کثیفشون رو گردن نمیگیرن هیج وقت تهش به من گفت تو اجازه به من دادس بهت دست بزنم پس یه هرزع ای و با هزار نفر بودی و اینجوری وجدان خودشون رو راحت میکنن تون اون دوماه من 15 کیلوکم کردم و همش میرفتم زیرسرم چون عذابم میداد و همیشه باهام دعوا داشت خوشحالم اون کابوس تموم شد خیلی بد بود خیلیییی ا

مرسی عزیزدلم لطف داری نه مهربون نیستم فقط دلم نمیخواد کسی مثل من عذاب بکشهاون افراد انقدر مشکل دارن ...

وقتش رسیده که فکرت رو از وجود کثیفش پاک کنی 

میدونم حرفی که میزنم خیییییلی سخته 

ولی هیچ چاره ای جز این نداری 

وفتی که گفتی گذشته شومم من فکردم که خواهر شوهر و مادرشوهر ازین جور حرفاس نگو که قضیه ریشه داره رخنه تو  وجودت ....

خدا بهت صبر جمیل عطا کنه 

وقتش رسیده که فکرت رو از وجود کثیفش پاک کنی میدونم حرفی که میزنم خیییییلی سخته ولی هیچ چاره ای جز ای ...

میدونی من فقط از اون ضربه نخوردم هم پسرخاله هم تعرض کرد هم شوهرعمه ام نامرد تازه خواستگاریم کرد میدونی وقتی یکی مثلا تعریف میکن جذابی خیلی خوشگلی حالم بد میشه میگم کاش زشت بودم هیج مردی سمتم نمیومد کاش هیج وقت خوشگل نبودم هیج وقت

خوش گذشت ؟اگر اره که احسنت که اینقدر با دقت و سلیقه شوهر انتخاب کردید

امشب اره ولی بعصی وقتها هم با ناراحتی از مهمونیای خانواده شوهر برمیگردم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی