2777
2789
عنوان

شما چرا بی خواب شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 43 پست
نماز❤

ما که الان نمیتونیم نماز بخونیم رفتی سر سجاده دعام کن 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فکرو خیال بیدار نگه داشته تا ساعت ۱۱ خوابم‌میومد بعد یهو افتاد به جونم

فکرو خیال که مثل خوره س ...

ولی من همه ش میترسم که بازم کابوس ببینم 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

نماز خواهرم🤌

خدا قبول کنه التماس دعا

فکرو خیال که مثل خوره س ...ولی من همه ش میترسم که بازم کابوس ببینم

مشکل اینه دقیقا تو‌ خواب هم ول نمیکنه 

نمی‌ دانم چه میخواهم بگویم... غمی در استخوانم می‌گدازد       حرفی سخنی؟؟ https://harfeto.timefriend.net/17323882382761

تازه از بیرون اومدیم با قوم شوهر باغ بودیم

خوش گذشت ؟اگر اره که احسنت که اینقدر با دقت و  سلیقه شوهر انتخاب کردید 

ظهر شیاف زدم الانم بزنم؟ انگار باد می پیچیه تو دلم

نه عزیزم من شنیدم که شیاف مضره به جاش ی مسکن خوب مثل ولتادک بخور پریودت با تاخیر بوده؟من وقتایی که از وقتم میگذره پریودم به شدت سخت میشه 

شکایت نکردی ازش؟

چطوری شکایت کنم داداشم وکیل بابام قاضی برم شکایت کنم که بابام بکشه منو بعدم داداشم گفت نمیشه چون خواستگارم بود برای اشناییت رفتیم بیرون خودم با اختیار خودم تو ماشین نشستم بعدش میتون بگه خودش خواسته و 100 ضربه شلاق برام میبریدن و برای پسر میبریدن و فکر کن اعتبار بابام به باد میرفت 

فرداش زنگ زد خوشحال بیام خونه تون سک، س داشت باشم گفتم من نمیتونم شروع کرد به تهدید کردن که اگه نذاری اینا من میرم فلان یا معلوم تو پاکره نیستی داداشم گفت باهاش کات نکن الان بذا بیاد خونه زنگ میزنیم پلیس الکیم جیغ بزنم من صداشو ظبط میکنم ولی سر پدرم نشد بابام اگه میفهمید گردن منو‌میزدبعدش خودشو میکشت ابروی بابام از هرچیزی براش مهم تره 

عشق ابدی میدیدم😂😂🫠

انشاءلله ی عشق ابدی گیرت بیاد اجی😂😂

نه عزیزم من شنیدم که شیاف مضره به جاش ی مسکن خوب مثل ولتادک بخور پریودت با تاخیر بوده؟من وقتایی که ا ...

نه اتفاقا همیشه جلو میندازم این سری ام یه هفته زودتر شدم

دردم یجوریه انگار باد می پیچه تو روده هام

چطوری شکایت کنم داداشم وکیل بابام قاضی برم شکایت کنم که بابام بکشه منو بعدم داداشم گفت نمیشه چون خوا ...

چه وحشتناک توی چه مخمصه ای گیر افتادی نه راه پس داری نه راه پیش خدا بهت صبر بده 😭

چه وحشتناک توی چه مخمصه ای گیر افتادی نه راه پس داری نه راه پیش خدا بهت صبر بده 😭

حالا فکر کن من یه دختر با هدفی بودم و زندگیم این شکلی شد والان هیجی خوشحالم نمیکنه هیچیییی