2777
2789

هیچ جوره،رنگ پوست ژنتیکیه گول قرص و اینارو نخور پر از عوارضن برای بدن و کبد، ضد آفتاب همیشه بزن

با من منطقی صحبت کن تا منطقی جوابتو بدم در غیر این صورت چیزی نگو گلم،کاربری قبلیم تعلیق شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ جوره،رنگ پوست ژنتیکیه گول قرص و اینارو نخور پر از عوارضن برای بدن و کبد، ضد آفتاب همیشه بزن

یه پسر بود عاشقش بودم عشق یکطرفه الان سفید شده منم دیگه ازش خوشم نمیاد عاشق پوست تیره ام 😹😹

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

سلام عزیزم با تغذیه میشه پوستتون رو شفاف تر و روشن تر کرد کاهو و سکنجبین با کیفیت خوردن زیتوندمنوش ز ...

جدا؟؟؟؟؟

جواب میده فقط میخوام پوست صورتم مثل بدنم بشه مثل دستام رو مخمهه

شمارشو بده ازش بپرسم🥺😂

ندارمش 😹😹 اما ازش بشدت بدم امد قبلاً برنزه بود الان سفید شد من خودم برنزه ام می‌خوام تیره تر بشم بعد اون سفید کرده خودشو 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بله عزیزم تغذیه خیلی جوابه به لطف خدا اما متاسفانه ما آدما کمی عجول هستیم و خودمونو با روشهای سریع ب ...

عزیزم تغذیه تو بارداری تاثیر داره بعدش دیگه بیفایده اس 

دخترمن بشدت سبزه شد و هرچی بهش دادم دیگه فایده نداره

عزیزم تغذیه تو بارداری تاثیر داره بعدش دیگه بیفایده اس دخترمن بشدت سبزه شد و هرچی بهش دادم دیگه فاید ...

سلام عزیزم 

تغذیه همیشه فایده داره و اینکه قرار نیست رنگ پوستمون رو تغییر بدیم چون سفید و سبزه بودن مهم نیست مهم کیفیت و شادابی و درخشانی پوست هست که با تغذیه و اعصاب راحت امکان پذیر هست و هیچ چیز هم زیباتر از پوستی نیست که از سلامت میدرخشه چه سبزه و چه سفید 

سلام عزیزم تغذیه همیشه فایده داره و اینکه قرار نیست رنگ پوستمون رو تغییر بدیم چون سفید و سبزه بودن م ...

خداییش آره ربطی به رنگ پوست نداره اون کیفیت که مهمه و تاثیر داره