هیچ جوره،رنگ پوست ژنتیکیه گول قرص و اینارو نخور پر از عوارضن برای بدن و کبد، ضد آفتاب همیشه بزن
برای تو مینویسم ای دوست خوبم،دعا میکنم که به همین زودیا لبخندی بزنی از تمام وجود و درمانی باشه برای تمام زخم های این چندین سال🫂. در پس هر ابر تیره،رگه هایی از نور هست.شاید اشک های امروز،بذر لبخند های فردا باشند.غم هرچند تلخ ، گاهی طعم شیرین رسیدن را دلچسب تر میکند.دل را به امید بسپار،حتی اگر جاده ناهموار باشد.چون در انتهای هرجاده ی پر پیچ و خم،نوری هست که نوید پایان خستگی را می دهد.فقط کافیست باورش کنیم و قدم برداریم...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم تغذیه تو بارداری تاثیر داره بعدش دیگه بیفایده اس دخترمن بشدت سبزه شد و هرچی بهش دادم دیگه فاید ...
سلام عزیزم
تغذیه همیشه فایده داره و اینکه قرار نیست رنگ پوستمون رو تغییر بدیم چون سفید و سبزه بودن مهم نیست مهم کیفیت و شادابی و درخشانی پوست هست که با تغذیه و اعصاب راحت امکان پذیر هست و هیچ چیز هم زیباتر از پوستی نیست که از سلامت میدرخشه چه سبزه و چه سفید