ننهعلی مدیر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 8254 عنوان زادتین | مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 20 پست لطفا بگین کیا زادتین میدن به نی نی هاشون تاثیر داشته؟ نی نی تون چندوقشته و برا چی میدین؟ جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه.. 1396/11/29 | 01:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پونه56 عضویت: 1394/03/17 تعداد پست: 8381 ممنونم بنظرم وقتي دكترش داده استفاده كن به هرحال اون دكتره و مطمئنا اگر ضرر داشت نميداد اين دارو رو ،خيلي مؤثره استفاده كن نگران نباش اللهم صَل علي محمد وآل محمد
ننهعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 8254 دکتر بچم میگفت . خودشم به پسرم نداد چون هم قویه برای بچه زیر یک سال هم الرژی زاست عجب ،حالا پسر من که چهارماه اس چه کنم جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
ننهعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 8254 بنظرم وقتي دكترش داده استفاده كن به هرحال اون دكتره و مطمئنا اگر ضرر داشت نميداد اين دارو رو ،خيلي م ... مرسی عزیزم چون سنش زیر شش ماهه نگرانم لعنت بر آلرژی خیلی ناراحتم جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
شکوفه۱ عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2114 دکتر بچم میگفت . خودشم به پسرم نداد چون هم قویه برای بچه زیر یک سال هم الرژی زاست فک نمیکنم این درست باشه چون همه متخصصای گوارش و الرژی اطفال که تو مرکز طبی هستن تجویز میکنن .البته که هیچ دارویی بی عوارض نیس
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36319 عجب ،حالا پسر من که چهارماه اس چه کنم از دکترهای اطفال دیگه بپرس. یا اگه زنگ بزنی داروخونه ها هم جواب میدن Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36319 فک نمیکنم این درست باشه چون همه متخصصای گوارش و الرژی اطفال که تو مرکز طبی هستن تجویز میکنن .البته ک ... اخه بچه های خواهر منم که کوچیک هستن میبرن دکتر زیر یکسال دکترهای دیگه هم تا حالا ندادن . حالا بازم هر جور میدونه خودش . Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️