2777
2789
عنوان

زادتین

635 بازدید | 20 پست

لطفا بگین کیا زادتین میدن به نی نی هاشون تاثیر داشته؟ نی نی تون چندوقشته و برا چی میدین؟

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من به خاطر حساسيت شديدي كه داشت سرفه هاي شديد مي كرد كه دكتر ها تشخيص نميدادن وآنتيبيوتيك ميدادن از ...

تاثیر داشته عزیزم؟ پسرم چهارماهه اس خیلی سرفه میکنه به حدی که میاره بالا دکتر براش زادتین نوشته به نطرتون بدم بهش

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
منم واسه حساسیت دادم و تاثیر داشت ولی نه اونقدر زیادا

عزیز نی نی تون چند وقته بو. که دادین

اره خیلی خوبه زیر یک سال ممنوعه

تو.بروشورش که  برای بچه های شش ماه تا یکسال دوز تعیین کرده برای چی میگین زیر یکسال ممنوعه

منم امسال دوبار دادم هردوره اش ده روزه بخاطر سرفه هاي بدي كه پسرم ميكرد وبا آنتي بيوتيك درمان نميشد ...

ممنونم عزیز 

تاثیر داشته عزیزم؟ پسرم چهارماهه اس خیلی سرفه میکنه به حدی که میاره بالا دکتر براش زادتین نوشته به ن ...

من بچم طوري بود مجبور شديم عكس از قفسه سينش بگيريم يك دكتر خيلي خوب هم گفت بستريش كنين آنتي بيوتيك تزريقي نوشت تا چهارروز امايه دكتر ديگه زاديتن خارجي داد با همون خوب شد

از ششماهگي تا الان كه دوسال ونيمشه هر وقت مشكلش برميگرده دكترش بهش ميده

نگران نباش انشالله كه زود خوب ميشه

محتاج دعام🙏
عزیز نی نی تون چند وقته بو. که دادین

از شش ماهگی تا دوسالگی گاهی میدادم مثلا خیلب سر و صورتش میخارید یا مثلا سرفه و عطسه زیاد داشت کلا وقتی احساس میکردم الرژیش داره اذیتش میکنه سر جمع فک کنم سه ماهی دادم

تو.بروشورش که  برای بچه های شش ماه تا یکسال دوز تعیین کرده برای چی میگین زیر یکسال ممنوعه

دکتر بچم میگفت . خودشم به پسرم نداد چون هم قویه برای بچه زیر یک سال هم الرژی زاست

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
من بچم طوري بود مجبور شديم عكس از قفسه سينش بگيريم يك دكتر خيلي خوب هم گفت بستريش كنين آنتي بيوتيك ت ...

ممنونم

از شش ماهگی تا دوسالگی گاهی میدادم مثلا خیلب سر و صورتش میخارید یا مثلا سرفه و عطسه زیاد داشت کلا وق ...

ممنونم عزیز که جواب دادین