2821
2789
عنوان

کنکور 1405

1600 بازدید | 21 پست

سلام عزیزان وقتتون به خوشی 🥰🥰

من می‌خوام از الان شروع کنم برای کنکور 1405 

بنظر تون چطوری باید بخونم خیلی به تجربه هاتون نیاز دارم 

می‌خوام برای معلمی بخونم 

و اینکه معدل دیپلمم 17/20 هستش 

برای معلمی خوبه یا باید سال دیگه ترمیم معدل بزنم؟!

و چند ساله از درس و دانشگاه دور هستم 

متولد چه سالی هستی گلم

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم بیشتر به کتاب های تخصصی خودت باید دقت کنیواینکه ترمیم‌معدل صدرصد باید انجام بدی فک کنم از ...

خب ترمیم معدل چطوریه چندتا امتحان باید بدم ؟!

ببخشید گلم من خیلی سوال میپرسم 

معدلم کمه برای معلمی ؟!

من خرداد سال دیگه برای ترمیم معدل امتحان بدم خب از کجا بدونم معدل دیپلمم چقدر میشه اومدم انشالله رتبه کنکورم خوب شد مهر خواستم برم دانشگاه تا اون موقع دیپلم جدید میاد؟

شما درهرصورت باید ترمیم انجام بدین چون سابقه تحصیلی یازدهم نداریننمراتتون هم پایینه

مچکرم 

من دختر خالم هم قراره با من بخونه بیست و دو سالشه 

دهم یازدهم دوازدهم رو خونده معدلش شده ۱۶ بعد اگه نخواد ترمیم معدل بزنه مشکلی پیش نمیاد براش ؟!

مچکرم من دختر خالم هم قراره با من بخونه بیست و دو سالشه دهم یازدهم دوازدهم رو خونده معدلش شده ۱۶ بعد ...

عزیزم کلا یازدهم زمان ما نهایی نبوده و باید ایجاد سابقه کنین

نمراتی که دارین نمرات امتحانات داخلی مدارسه نه نهایی و اگر شرکت نکنین براتون صفر رد میشه

عزیزم کلا یازدهم زمان ما نهایی نبوده و باید ایجاد سابقه کنیننمراتی که دارین نمرات امتحانات داخلی مدا ...

یعنی حتی دختر خالم هم باید ترمیم معدل کنه ؟! اون سه سال پیش دوازدهم بوده

مرسی عزیزم از راهنماییت

بعد بخوام ترمیم معدل کنم هر سه پایه رو باید بدم؟؛ 

نتیجه کی میاد ؟!

یعنی حتی دختر خالم هم باید ترمیم معدل کنه ؟! اون سه سال پیش دوازدهم بودهمرسی عزیزم از راهنماییتبعد ب ...

دهم که لازم نیست

یازدهم اجباربه و دوازدهم اختیاری ولی بهتره ترمیمش کنین

دیگه با نتیجه کنکور همزمان میاد

2823
2791
2779
2792