2777
2789
اخه خیلی درد دارم

دردش طبیعیه میترکه خودش خونریزی کمی پیدا میکنه وقتی دکتر بهت دلرو نداده نباید بخوری یعنی نیاز نبوده منم به خاطر مصرف دارو کیست گرفتم دکترم معاینه کرد دارو نداد گفت میترکه و ترکید دردم داشت الانم فکر میکنم دارم یه وقتایی درد میگیره منتظرم برم دکتر 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

منم اين ماه چون پريود نشدم رفتم سونويه كيست پنج ميل دارم كه دكتر بهم قرص مجسترول ٤٠داده بيست روز بخورم 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب منم همینجوری بودم امروز که رفتم سونو دیدم کیست دارم

من دو ماه پیش سونوی داخلی دادم 

نداشتم 

این درد لعنتی رو تو مجردی هم داشتم

اول ازدواجمم رفتم سونوی داخلی گفت خوبه همه چیزت

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
وای من از هموون اول نوجوونی که پر... شدم تا همین الانش یک بارم منظم نبوده. اون زمانم نمیدونستم انقدر ...

منم دقیقا ولی هیچی نمیدونستم باید ورزش کنی خیلی شیرینی و سردیجاتم نخوردی.عرق بومادران که خیلی عالیه

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
خب منم همینجوری بودم امروز که رفتم سونو دیدم کیست دارم

پریودت هر ماه منظمه؟؟؟؟

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
منم دقیقا ولی هیچی نمیدونستم باید ورزش کنی خیلی شیرینی و سردیجاتم نخوردی.عرق بومادران که خیلی عالیه

واقعا با ورزش درست میشه.. اگه درست شه من هر روز ورزش میکنم اصن😂... بعد راسته که میگن امکان باردار نشدن هست؟!

به کمک خدا و قانون جذب، به تمام خواسته هام میرسم✌

من پريودام هميشه منظم بودن الانم قرص ال دى نميتونم به خاطر ميگرن بخورم اين قرصم كه ميخورم بازم سردردميشم پنج تاش مونده تازه دكتر به من گفت به خاطر ميگرنت نصف بخور ويتاگنوس هم خوبه كسى تجربه داره بچه ها

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
یه عطاری به شوهرم داد .گفت انگار این واسه یه باره اونم یه بار در ماه

از جای معتبر بگیرید...

برا مصرفشم باید ۳سب متوالی انجام بدی اللن کاملشو برات میزارم....فقط عکس از محتواش بفرست ببینم چی داده...روش دقیق چی نوشته

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
بله به من گفتن ،من از ۱۳ سالگی کیست داشتم اهمیت ندادم ، الان به این روز افتادم

ممنون از راهنماییت.. بعد ممکنه کیست داشته باشی اما دردی حس نکنی؟؟

به کمک خدا و قانون جذب، به تمام خواسته هام میرسم✌