2777
2789
اون سفیده چیه زاجه ؟باید با اون مخلوط کنم بکوبمش البته

اون تباشیر هست ...اره بکوب اسیاب کن...

نحوه مصرفشو قبلا گداشتم توی در اذخرم نوشته...از کجا تهیه کردی؟

حداقل ۳شب پشت هم استفاده کن

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

کیست ریز رو دارو نمیدن خودش میترکه سرخود دارو مصرف نکن اگه لازم بود دکتر خودش بهت دارو میداد

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من از هموون اول نوجوونی که پر... شدم تا همین الانش یک بارم منظم نبوده. اون زمانم نمیدونستم انقدر مهمه... چیکار کنم حالا😭😭😭😭

به کمک خدا و قانون جذب، به تمام خواسته هام میرسم✌

بچه ها منم روز اول پریودی درد دارم 

بدنم گر میگیره

دلم و تخمدانم درد میگیره و کمرم

باید قرص بخورم ارووم بشم با دمنوش زنجفیل

فقط روز اول

یعنی منم کیست دارم؟؟ تو سونوهایی ک رفتم اسمی از کیست نبوده 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

درمان کیست یا تنبلی تخمدان فقط ورزش و نخوردن شیرینی و سردیجاتو کم کردن وزن واسه اونایی ک اضافه وزن دارن.منم قبلا تنبلی داشتم لاغر شدم خوب شدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
پیاده روی خوبه? چه دارویی

همینکه دوستمون گذاشته ...برو تبادل نظرم راجعبه هست..

فقط مواطب باشید به افراد معتبر مراجعه شه چون متاسفانه هستند کسایی ک از اب گلال آلود ماهی میگیرن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1474992/طب-اسلامی

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

من پریودم منظمه 

شاید یه روز عقب جلو بشه ولی معمولا همیشه حتی سرساعته

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
اون تباشیر هست ...اره بکوب اسیاب کن... نحوه مصرفشو قبلا گداشتم توی در اذخرم نوشته...از کجا تهیه کرد ...

یه عطاری به شوهرم داد .گفت انگار این واسه یه باره اونم یه بار در ماه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️