2777
2789
عنوان

دوست بی درک

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 23 پست
این دوست صمیمی حساب میشه؟ خب بجاش دوست صمیمی فقط به عنوان دوست معمولی روش حساب کن اون دوست صمیمی که ...

همه چیزو ب هم میگیم و چندساله روزی چندساعت حرف میزنیم خیلی صمیمیم ولی خب اصلا دلداری بلد نیست

جالبه خودش بخاطر یه امتحان میگه دلم میخواد بمیرم من کلی سعی میکنم حالشو خوب کنم یا حتی بعد نتیجه کنک ...

خب یک بار مثل خودش رفتار کن ببین واکنشش چیه واقعا 

نه به خاطر لجبازی به خاطر اینکه بهش بفهمونی واقعا رفتار احساس بدی میده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب یک بار مثل خودش رفتار کن ببین واکنشش چیه واقعا نه به خاطر لجبازی به خاطر اینکه بهش بفهمونی واقعا ...

سعی میکنم ولی فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه یسری ادما حس همدردی ندارن با بقیه

همه چیزو ب هم میگیم و چندساله روزی چندساعت حرف میزنیم خیلی صمیمیم ولی خب اصلا دلداری بلد نیست

ی بار که آروم و خوبید بشین قشنگ باهاش حرف بزن 

بگو نمیدونم تو چطوری فکر میکنی شاید فکر میکنی با این کارا حالم عوض میشه یا هرچی ولی جدی حس بدی بهم میده و ترجیح میدم مثلا آرومم کنی یا فقط حرفامو گوش کنی و ... 

ی بار که آروم و خوبید بشین قشنگ باهاش حرف بزن بگو نمیدونم تو چطوری فکر میکنی شاید فکر میکنی با این ک ...

همین امشب گفتم همدردی بلد نیستی چرا و اینا گفت مگه من تراپیستم🤦🏻‍♀️دیگه گفتم در شرایطی نیستم بتونم الان واسه تو توضیح بدم شب بخیر اونم گفت شب بخیر😐😐😐

همین امشب گفتم همدردی بلد نیستی چرا و اینا گفت مگه من تراپیستم🤦🏻‍♀️دیگه گفتم در شرایطی نیستم بتونم ...

آخه  تقصیر منه ک انقد حرصتو میخورم

بذار راحتت کنم

من ۳۲ سالمه بسیاااااری دوست هایی داشتم ک ساعت ها حرف میزدیمو همه چیو ب هم میگفتیم وقتی دیگ بم احتیاج نداشتن رفتن

خودتو دربند و زنجیر آدمانکن

تو حق داری بخوایی ک باهات همدلی بشه

این آدم بلد نیست

تو نمیتونی یادش بدی

احتمالا اختلال شخصیت خودشیفته و خودککه پنداری داره

و ب تو ب چشم ی آدمی نگاه میکنه ک ازت تغذیه کنه تو دائم ب اون حس خوب میدی و ازش تعریف میکنی تو تو این رابطه فقط میدی و اون میگیره به خودت بیا

تو

تو تو