2777
2789
عنوان

دوست بی درک

181 بازدید | 23 پست

من فقط یه دوست صمیمی دارم الان و دوستامو خیلی محدود کردم بعد این دوستم اصلا دلداری بلد نیست من ویس میدم حالم بده دارم گریه میکنم مسخره بازی در میاره و گیف چرت و پرت میده فقط واقعا ناراحت میشم ولی حس میکنم ارتباطمو قطع کنم زیادی تنها میشم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی گلایه کردن حتی مادرت هم باشه بعد یک مدت خسته میشه ! بعد انتظارت از دلداری چیه ؟ شاید اون دوستت فکر می‌کنه با خنده و شوخی حواستو پرت می‌کنه و حالت بهتر میشه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اگر نمیخوای ارتباطتو قطع کنی فقط باهاش دردودل نکن 

موقع مسخره بازی و حرفای روزمره بزار باشه که احساس تنهایی نکنی ولی موقع ناراحتی و حال بد روش حساب نکن چون حرف زدن و نزدنش فرقی نداره پس چیزی از دست ندادی

و اگر اونم ناراحت بود مثل خودش رفتار کن 

میگم اصلا واسش مهم نیست و میگه خب چیکار کنم🤦🏻‍♀️ویس داده ادای صدای بغضی منو درمیاره

این دیگه خیلی بی شعوره 

دلداری ندادن و خنثی رفتار کردن ی چیزه مسخره کردن ی چیز دیگه 

ی مدت موقع حال بد اون مثل خودش رفتار کن، اگر بش برخورد بگو خودت اینجوری رفتار میکردی فکر کردم خوشت میاد، اگر خوشت نمیاد تو هم اینجوری رفتار نکن 

خیلی گلایه کردن حتی مادرت هم باشه بعد یک مدت خسته میشه ! بعد انتظارت از دلداری چیه ؟ شاید اون دوستت ...

من یه مدته جدا شدم اصلا خوب نیستم و کلی مشکل دارم با خونوادم و هیچوقت ندیدم دلداریم بده و همیشه مخصوصا ناراحتیم بخاطر کاتمو ب مسخره گرفته و همش اینجوریه ک وای چقدر کم عقلی انگار ک دست خودمه

اگر نمیخوای ارتباطتو قطع کنی فقط باهاش دردودل نکن موقع مسخره بازی و حرفای روزمره بزار باشه که احساس ...

اخه ادم با دوست صنیمیش موقع ناراحتی حرف نزنه درد و دل نکنه باکی بکنه؟

اخه ادم با دوست صنیمیش موقع ناراحتی حرف نزنه درد و دل نکنه باکی بکنه؟

این دوست صمیمی حساب میشه؟ 

خب بجاش دوست صمیمی فقط به عنوان دوست معمولی روش حساب کن 

اون دوست صمیمی که تو انتظار داری قشنگ گوش میکنه و آرومت میکنه این علاوه بر بهتر نکردن حالتو بدتر هم میکنه 

این دیگه خیلی بی شعوره دلداری ندادن و خنثی رفتار کردن ی چیزه مسخره کردن ی چیز دیگه ی مدت موقع حال بد ...

جالبه خودش بخاطر یه امتحان میگه دلم میخواد بمیرم من کلی سعی میکنم حالشو خوب کنم یا حتی بعد نتیجه کنکور خودمو ول کردن زنگ زده بودم بهش ببینم ناراحت نباشه یوقت خزاب کرده