من فقط یه دوست صمیمی دارم الان و دوستامو خیلی محدود کردم بعد این دوستم اصلا دلداری بلد نیست من ویس میدم حالم بده دارم گریه میکنم مسخره بازی در میاره و گیف چرت و پرت میده فقط واقعا ناراحت میشم ولی حس میکنم ارتباطمو قطع کنم زیادی تنها میشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی گلایه کردن حتی مادرت هم باشه بعد یک مدت خسته میشه ! بعد انتظارت از دلداری چیه ؟ شاید اون دوستت فکر میکنه با خنده و شوخی حواستو پرت میکنه و حالت بهتر میشه
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
موقع مسخره بازی و حرفای روزمره بزار باشه که احساس تنهایی نکنی ولی موقع ناراحتی و حال بد روش حساب نکن چون حرف زدن و نزدنش فرقی نداره پس چیزی از دست ندادی
خیلی گلایه کردن حتی مادرت هم باشه بعد یک مدت خسته میشه ! بعد انتظارت از دلداری چیه ؟ شاید اون دوستت ...
من یه مدته جدا شدم اصلا خوب نیستم و کلی مشکل دارم با خونوادم و هیچوقت ندیدم دلداریم بده و همیشه مخصوصا ناراحتیم بخاطر کاتمو ب مسخره گرفته و همش اینجوریه ک وای چقدر کم عقلی انگار ک دست خودمه
این دیگه خیلی بی شعوره دلداری ندادن و خنثی رفتار کردن ی چیزه مسخره کردن ی چیز دیگه ی مدت موقع حال بد ...
جالبه خودش بخاطر یه امتحان میگه دلم میخواد بمیرم من کلی سعی میکنم حالشو خوب کنم یا حتی بعد نتیجه کنکور خودمو ول کردن زنگ زده بودم بهش ببینم ناراحت نباشه یوقت خزاب کرده