2777
2789
عنوان

وقتی عقد کردیم😂

661 بازدید | 30 پست

وقتی عقد کردیم پسرعمه ی شوهرم ک ۶ سالشه رفته ب مادرش گفتع انقد بدم میاد از فلانی(منو گفته)مادرش گفته چرا دختر خوبیه و...گفته از وقتی اومده پیش حسین همش میچسبه بهش حسین ب من محل نمیده منو دوس نداره😂😂😂😂حتی شوهرم دید قهره هرچی صداش زد نیومد پیشمون رفت بغلش کرد اوردش پدرش فوت شده وابسته شوهرمه.یبارم باموتور میخواستیم بریم جایی پسرعمه رو گذاشت جلو موتورش حالا نمیزاشت من سوار شم میگفت حسین بریم حسین گازبده😂😂😂اخر سوار شدم انقد باهاش حرف زدم بازم اشتی نشد یکسال گذشته هنوزکینه داره میگه جامو گرفتی😂😂

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای خداااااا پسر بچه ها خیلی خوبن

قدش کوتاهه ولی زبونش ده متره عمه شوهرم یدفعه صحبت شد میگفت اوایل همش میگفته از فلانی بدم میاد جامو گرفتع😂😂

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

خیلی کارت زشته وارد رابطه ی عاشقانه شون شدیا

😂😂😂😂

یتیم رو بهش خوبی کن خدا دستت رو میگیره

من خیلی دوسش دارم ولی چون شوهرم بامن حرف میزنه حسادت میکنه خیلی وابسته همسرمه انگار پدرشه میبینتش از سر و کولش بالا میره

یدفعه منو شوهرم تواتاق بودیم یهو اومد داخل دید شوهرم بغلم کرده بدتر حسادت میکنه

قدش کوتاهه ولی زبونش ده متره عمه شوهرم یدفعه صحبت شد میگفت اوایل همش میگفته از فلانی بدم میاد جامو گ ...

منم سینا برادر شوهرم حس میکرد جاشو گرفتم برای داداش که دیگه الان داره نرم میشه @bira_p‍ البته من سینا بزرگ ساله و چون باباشو تو جوونی از دست داده آسیب زیادی دیدن این دو تا برادر🫠

فقط اونجاش که میخواسته جات بذاره خودشون دوتایی برن موتورسواری

اره میخواستیم بریم جایی و بعدم مهمونی میگفت حسین برو😂😂هرچی من میخندیدم اون عصبانی بود حسادت میکرد