2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شنبه آزمایش دادی تگم کن با هم خوشحال شیم 😘

یه سوال ازتون داشتم ایشون  ده روز از پریودش گذشت انقد کمرنگ ک با چشم دیده نمیشه مگه نباشید الاگ قرنز قرمز باشه خط دوم؟

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بچه ها کسی اگه متخصص هست در این زمینه یا زنان خونده یا به هرحال سر در میاره بگه این خط تبخیر نیست؟؟

عزیزم  ده روز از موعدت گذشت خطت خیلی کمرنگه الان باید پررنگ باشه حالا انشالله ک باردتری یه ازمایش بده

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

یه سوال ازتون داشتم ایشون ده روز از پریودش گذشت انقد کمرنگ ک با چشم دیده نمیشه مگه نباشید الاگ قرنز ...

گلم چون تنبلی تخمدان داره حتما تخمک گذاریش دیرتر از ۱۴ روز بوده

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
یه سوال ازتون داشتم ایشون ده روز از پریودش گذشت انقد کمرنگ ک با چشم دیده نمیشه مگه نباشید الاگ قرنز ...

احتمال داره ۲۰ سیکل باردار شده باشه

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
بچه ها کسی اگه متخصص هست در این زمینه یا زنان خونده یا به هرحال سر در میاره بگه این خط تبخیر نیست؟؟

چیشد