2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند بار خریدم پوکوندن دیگه نمیخرم تا یکم بزرگتر بشن پسرام الان ۱۵ و ده و ۷ سالن و فوق العاده شیطو ...

وا. بچه هات بزرگن ک. ولی خونه پسردار هیچوقت تمیز مرتب نمیمونه. هرکارکنی

من چند بار خریدم پوکوندن دیگه نمیخرم تا یکم بزرگتر بشن پسرام الان ۱۵ و ده و ۷ سالن و فوق العاده شیطو ...

خدا حفظشون کنه،خودت خوبی؟؟

من دوتا پسر دارم ماشالله بمب انرژی و شیطنت

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
فکر نکنم کسی به این دلیل کلا مبل نخره

چرا من هستم 

منتظرم بچه ها بزرگتر شن 

البته خودم علاقه چندانی ندارم 

اگر یک روزی بخرم ،به خاطر علاقه بچه هاست 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
وا. بچه هات بزرگن ک. ولی خونه پسردار هیچوقت تمیز مرتب نمیمونه. هرکارکنی

اره کوچکتر ک بودن دوسه بار پوکوندن الان فکر میکنی بزرگن الان بدترن چون بیشتر انرژی دارن ک خالی کنن رو مبل بدبخت 😂خونمون خالی خیلی خوبه اینجوری هر چی میخان بپرن چیزی نیس 

2790
2778
2791
2779
2792