2777
2789
عنوان

مرد ها

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 74 پست
خیلی ببخشید اون چه روانشناس بی عقلی بوده که به یه دختر کم سن و سال همچین حرفی زده؟ چرا باید همچین چی ...

معلم روانشناسی بود ۱۷ سالم بود تو مدرسه گفت اون موقع دیگه رفت تو دهنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نگوووو من وقتی بابام از کار میاد خونه تازه انرژی میگیرم

خب منم دوس دارم بابامو ولی بوسم بکنه یا بعدش بگیره نمیتونم تو اصلا یادم نمیاد کی بعدم کرده

بخاطر ذاته، مردونگیه، غیرت و حیاست، مردی که چشمش دنبال ناموس مردم باشه قطعا بدونه یه چشم هرزه دیگع ن ...

بله اون آدما که بحثشون جداست،خوب و بد همه جا هست

Mathematics teacher

راجبه مشکلت به تراپیستت بگوبغل بابابهترین جای دنیاست نزن این حرفوبزرگترین پشتیبان یه زن هم داداششه

دقیقا اغوش پدر امن ترین جا برای دختره، داشتن برادر دلگرمی و امبد یه دختره، برادر تکیه گاه آدم هست، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
شما اختلال روانی دارید اصلا به این موضوع که انقدر از مردا میترسید افتخار نکنید شما باید مراجعه کنید ...

خدا شفات بده تو خودت روانی هستی مگه من مردم آزارم دارم از بیماریم رنج میبرم اومدم از بقیه کمک بگیرم چی میگی تو مرهم نیستی درد هم نباش 

اره تو یکی از تاپیکا با خانوما دعواتون شد قهر کردین رفتین چی شد ک برگشتین خیلیی مصمم بودین حتی پروفت ...

وی بگم والا گیر چند تا زن عقده ای نق نقو شدم الکی چسبیدن بهم گیر میدادن داخل این سایت چیکار میکینی منم اعصابم خورد شد  گفتم میرم،الیته نزدیک دو هفته ای بود کلا نیومده بودم 😂😂😂

Mathematics teacher