2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو بچگیم (10 سالگی) به یه خانمه کمک کردم چرخ خریدشو براش تا یه مسیری اوردم. وقتی رسیدم سر کوچه مون، گفتم خونه نون اینجاست. دیگه نمیتونم بیام. 

اونم تشکر کرد و رفت.

منم چون کلا تو توهم زندگی میکردم، تا ته کوچه رفتم و الکی دم یه خونه وایسادم که اگه تعقیبم میکنه خونه مونو یاد نگیره!!!!

نمیدونم فازم چی بود. یادم میفته خنده م میگیره

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
روزی که کنکور قبول شدم روزی که ارشد قبول شدم با بهترین رتبه ها فکر میکردم خوشبخت تر از من وجود ند ...

میتونم بپرسم چی میخونید و رتبتون چند شد ؟؟ لیسانس و ارشد هر دو   

واسه چیزی که برات مهمه تلاش کن. حتی اگه اون تلاش احمقانه باشه. که اگه این کارو نکنی تو میمونی و یه حسرت بزرگ و چیزی که احتمالا دیگه راهی واسه برگشتن بهش وجود نداره.
اول خودت عسيسم 😝

یبارظهرهمه های بودن من وپسرداییمم که الان شوهرمه عاشق ومعشوق تو حیاط بودیم داشت موامومیبافت یهویکی ازخالهام که گیره سروکلش پیداشد گفت به مامانت میگم منم زدم زیر گریه پسرداییمم گفت بگو بعدم منوبردبالا توخونه پدربزرگمم نشسته بود گفت آقاجون من این نوه تومیخام منم هم خوشحال بودم هم استرس داشتم پدربزرگمم گفت بیشترازخودت مراقبش باش خالمم گفت روتونوبرم😍😍😍😍😍😍😍خیلی حس خوبی بود.بعددوباره رفتیم پایین شوهرم گفت بده بقیشوببافم

یبارظهرهمه های بودن من وپسرداییمم که الان شوهرمه عاشق ومعشوق تو حیاط بودیم داشت موامومیبافت یهویکی ا ...

اخیییییییییییییییییییییییییییییی. چند سالتون بود؟؟؟ چقد قشنگگگ

واسه چیزی که برات مهمه تلاش کن. حتی اگه اون تلاش احمقانه باشه. که اگه این کارو نکنی تو میمونی و یه حسرت بزرگ و چیزی که احتمالا دیگه راهی واسه برگشتن بهش وجود نداره.

همسرم تو دوران بارداری به خورد و خوراکم خیلی حساس بود. اینکه چیزی میخورم موردی از نظر حلال بودن نداشته باشه. ما یه همسایه داشتیم یه خرده بدنام بود. خانومه مردای مختلف رو میاورد خونه و ازین طریق زندگی میکرد .(وضعش هم خوب بود) یه بار تولد گرفت برای خودش برای ما هم کیک آورد. من خیلی دلم میخواست بخورم. ولی دیدم همسرم ناراحت میشه نخوردم . آخر شب بود رفت بیرون همون مدل کیک رو نمیدونم چطور پیدا کرده بود آورد خونه ساعت 1 شب داشتیم کیک میخوردیم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

من یه بار توی خط واحد بودیم که خیلی شلوغ بود من نشسته بودم یه خانم باردار با مادرش سوار خط شد ..معلوم بود خیلی نگرانه و همش دستش رو شکمش بود و به مامانش میگفت کاشکی با تاکسی میومدیم..من بلند شدم ازش پرسیدم حامله ای؟گفت آره گفتم بیا بشین سر جای من..خیلی خوشحال شد و مادرش برام دعای خیر کرد

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
من ۱۶اونم سال اول دانشگاش بود

با خوند پستت حس خوبي بهم دست داد.انشالله روز به روز عشقتون بيشتر بشع❤️❤️

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
نمیتونم بگم عزیزم .رتبه ارشدم تک رقمی بود دانشگاه تهران

منم وقتی دیدم پسر همسایمون که به خاطر ضعیف بودن در درس ما مسخره ش میکردیم. توی دانشگاه آزاد یه جای خیلی دور کاردانی گرفت و الان کارخونه داره. فهمیدم تحصیلات مهم نیست. منم امیرکبیر بودم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792