ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اونا برای من چیزی نمیگن منم از خواهر شوهرم که رفته اونجا چندبار برای اینکه بچه دار بشه بعداز چهارده سال بچه دارشده فک کنم خواهر شوهرم گفت دکترش دکترر بهشتی اسمشه
اگه خونت اونجا باشه کمتر بنظرم خرج میکنی اگه نه خوب هزینه شخصی خودتم حساب کن پانکچر با بیمه ۱۰/۱۲تومن بدون بیمه۲۴/۲۸تومنی هست کلی دارو داره تزریقی و گرون فریز جنین هم بستگی به تعداد داره زیاد باشه هزینه فریز هم زیادتر میشه باید از مرکز بپرسی به انتقال جنین هم ۵/۶تومنی هست هزینه سونو وازمایشات داروهای قبل و بعد انتقال خوب زیاده ولی بیمه خیلی کمک میکنه برای ناباروری
شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد میزند: عاشقتم♥💍🙊🙈. که را ببینم وقتی هرجا را مینگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید میاندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.