راه_دور مدیر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2716 عنوان اونایی که سینوهه خوندن بیان | مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 27 پست یه کتاب خوب تو این زمینه ها میخوام یا مثل رمان من اونه رمان آبکی باشه نه غمگینیه داستان و ماجرایی داشته باشه دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار... 1404/03/14 | 21:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sayehmo عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 433 دهکده آدمخواران به روحیه حساس من نمیخوره اسمش😅😅😅 ببین یه ایرانی هست خدااااااست هرچند چاپ نشده.ولی من عاشقشم سالی ۵ ۶ بار میخونم.میخوای بت معرفیش کنم؟
راه_دور مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2716 یه داستانی هست خودم فقط چند صفحه ی اولشو خوندم ولی به نظرم جالب بود ...اسمش کلئوپاترا بود...داستان م ... ظاهرا باید حتما بخونم چون بالاهم گفتن دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...
راه_دور مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2716 مومیاییتیدا زاده نور یا تاریکیاین مرد امشب میمیردعابر بی سایهدالان بهشتراز یک سناریودالان بهشتاسطوره کدومشون درامه نخونم؟ چون در حال حاضر سطح انرژیم زیادی پایینهراستی یه سوالم داشتم.میدونید عزیزم جواهر برلیان رو بخوایم بفروشیم الماس ها رو جدا حساب میکنن یا به قیمت تابلوی طلا برمیدارن؟ دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...
راه_دور مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2716 ببین یه ایرانی هست خدااااااست هرچند چاپ نشده.ولی من عاشقشم سالی ۵ ۶ بار میخونم.میخوای بت معرفیش کنم؟ صددرصد دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...
sayehmo عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 433 صددرصد بین اول پسران بد از صوبر رو بخون بعد شروع کن از هیچکسان یک تا ۵ یا ۶.ترسناک و کمدیه.اما لطفا عاشق بهراد و داروین نشو و البته حامی چون عشقای منن
pariisanباربی عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 2681 حالا یه کتابم من بگم نزدیک پانزده سال پیش چندبار خوندمش و اون موقع دوسش داشتم.یه تعریف جدید از عشق ر ... اسم کتاب رو میگی عزیزم
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16427 کدومشون درامه نخونم؟ چون در حال حاضر سطح انرژیم زیادی پایینهراستی یه سوالم داشتم.میدونید عزیزم جواهر ... همشون غمیگه با پایان خوشحالا که سطح انرژیت پایین هست در همسایگی گودزیلا اقای مغرور خانوم لجبازیا ناتاشا رو بخون قلمشون قوی نیست ولی بامزه انبه قیمت طلا برمیدارن طلا فروشا خیلی زرنگن حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
راه_دور مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2716 بین اول پسران بد از صوبر رو بخون بعد شروع کن از هیچکسان یک تا ۵ یا ۶.ترسناک و کمدیه.اما لطفا عاشق به ... خدا نکشتت دختر😅😅😅 دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...
راه_دور مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2716 اسم کتاب رو میگی عزیزم من اوکتاب چندصفحه اولش بسیار بسیار حوصله سربره ولی اون چندصفحه رو که تحمل کنید از کودکی تا پیری یک نفرو همراهی میکنید دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...
راه_دور مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2716 همشون غمیگه با پایان خوشحالا که سطح انرژیت پایین هست در همسایگی گودزیلا اقای مغرور خانوم لجبازیا نات ... ممنون عزیزم از پیشنهاداتونپس راست میگن جواهرو نباید بخرین اگر خریدیم نباید بفروشیم دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...
pariisanباربی عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 2681 من اوکتاب چندصفحه اولش بسیار بسیار حوصله سربره ولی اون چندصفحه رو که تحمل کنید از کودکی تا پیری یک ن ... مرسی نفس
بهاراقامون عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 3569 سینوهه وکنیزملکه مصرترجمه ی ذبیح الله منصوری هستن...ترجمه ی ایشون کلارودست نداره..قشنگ ادمومیبره توکوچه های مصرباستان میچرخونه...رمان خاتون هم توهمین مایه هاست جذابه البته نویسندش فرق میکنه
راه_دور مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2716 سینوهه وکنیزملکه مصرترجمه ی ذبیح الله منصوری هستن...ترجمه ی ایشون کلارودست نداره..قشنگ ادمومیبره توک ... ممنون عزیزم.الان دارم کلئوپاترارو میخونم زیبایی لین قصه به زیبایی سینوهه نیست و باورپذیری کمتری داره برام اما بقول شما قلم دلنشین مترجم آدمو به ادامه خوندن مشتاق میکنه دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...