2777
2789
جدی خوبه چون من سرویسمو 6تومن خریدم براقم هست والا.. پس اصن استرس نگیرم اره؟ میترسم بگن که عجله داشت ...

واقعیت اینه خیلی از چیز ها فقط تو ذهن ماست در واقعیت ادما اصلا راجع به این چیزا فکر نمیکنن ما خودمونیم که با این افکار فقط خودمونو ازار میدیم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من همه نقره هام کد داره۹۲۵،چون نقره دوست دارم میخرم نقره های قدیم کمی سیاه میشد یاباید محکم بکشی به ...

خوبه پس اینا نگین دارن نمیشه بزنم ب فرش... بنظرت نمبفهمن طلا نیس بخاطر استرس ننداختم تا حالا... راسی ضایه نیس طلای عقدمو بندازم؟نمیگن چرا تا عروسی صبرنکرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا ضایع نیست که الان بندازی

چرا ضایع باشه وا

میشه عکسش و بزاریبببینم؟

خانواده شوهرت بهت دادنش؟

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

خوبه پس اینا نگین دارن نمیشه بزنم ب فرش... بنظرت نمبفهمن طلا نیس بخاطر استرس ننداختم تا حالا... راسی ...

این از این نقره جدیداست که ابکاری داره پس نیاز نیست بکشی به فرش نقره های قدیم روگفتم،نه بابا چه اشکالی داره لذتشو ببر حواست باشه فقط نگیناش به جایی گیر نکنه

این از این نقره جدیداست که ابکاری داره پس نیاز نیست بکشی به فرش نقره های قدیم روگفتم،نه بابا چه اشکا ...

نگا ب سرویسم ک کردم فقط رو گوشوارش کد زده دستبندو گلوبند ندارن کد

واقعیت اینه خیلی از چیز ها فقط تو ذهن ماست در واقعیت ادما اصلا راجع به این چیزا فکر نمیکنن ما خودمون ...

نگا ب سرویس ک کردم فقط گوشوارش کد داره گلوبندو دستبندش نداره کد بنظرتون ایرادی داره؟