2777
2789
آره ،اکثر نقره های لوکس ابکاری هستن که سیاه نمیشن یه مدت بنداز اگه تیره شد ببر انجام بده

من نقره با آبکاری طلا زرد گرفتم بازم سیاه میشه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

من حلقه ش میخوام 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز من عاشققققققق نقره ام،رفتم برای خودم النگو نقره هم خریدم،انگشترنقره،نیم ست نقره هم دارم سیاه نم ...

عزیزم شما نقره هات روش کد داره دیگه نشون نمیدی ببینی واقعا نقره هس یا نه 

یعنی از رو کد مطمئن میشی؟ 

آره هر چند وقت یه بار باید تمیدی کنی

ن عزیزم ب هر چند وقت نیست کلن نقره خصلتش همینه من یکماه نیست گرفتم شب درارم بزارم کنار صبح سیاه شده بکشم ب فرش اوکی میشه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

بنظرت ضایه نبس بگن مثلا سرویس عقدمو انداختم

ببین الان شوهر من نقره سازه خب واقعا تفاوت بین طلا و نقره رو کسی که حرفه ایه میفهمه بیشتر ادما از عددش که زیرش نوشته میفهمن طلاست یا نقره اونم کسی نمیاد از گردنت در بیاره نگاه کنه 

من خودم یه سرویس نقره قشنگ دارم میندازم کسی هم چیزی نگفته تا حالا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عزیز من عاشققققققق نقره ام،رفتم برای خودم النگو نقره هم خریدم،انگشترنقره،نیم ست نقره هم دارم سیاه نم ...

ای جان عزیزم... یهویی اب بشون بخوره چی؟ بنظرت سرویس عقدمو بپوشم ضایه نیس؟ یسوال دیگ این نقره ی من براقیتش خوبه بنظرت میفهمن طلا نیس

عزیزم شما نقره هات روش کد داره دیگه نشون نمیدی ببینی واقعا نقره هس یا نه یعنی از رو کد مطمئن میشی؟

من همه نقره هام کد داره۹۲۵،چون نقره دوست دارم میخرم نقره های قدیم کمی سیاه میشد یاباید محکم بکشی به فرش یا من یکساعت مینداختم داخل آبلیمو یامایع ظرف شویی بعد با اسکاج زبر میکشیدم روش سفید میشد این جدیدیام چون آبکاری داره بعداز استفاده مداوم بعد ازیکسال کمی کدر میشن میدی سفیدمیکنن

ببین الان شوهر من نقره سازه خب واقعا تفاوت بین طلا و نقره رو کسی که حرفه ایه میفهمه بیشتر ادما از عد ...

جدی خوبه چون من سرویسمو 6تومن خریدم براقم هست والا.. پس اصن استرس نگیرم اره؟ میترسم بگن که عجله داشت و صبرنکرد برا عروسی بندازه

ای جان عزیزم... یهویی اب بشون بخوره چی؟ بنظرت سرویس عقدمو بپوشم ضایه نیس؟ یسوال دیگ این نقره ی من بر ...

عزیزم اول نگاه کن ببین کد۹۲۵ روش نوشته اگر اره پس راحت استفاده کن،من الان دستم هم النگو هست هم انگشتر کسی هم اصلامتوجه نشد نقره هست خودم گفتم باورشون نشد باهاشون حمامم میرم