دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚
ببین الان شوهر من نقره سازه خب واقعا تفاوت بین طلا و نقره رو کسی که حرفه ایه میفهمه بیشتر ادما از عددش که زیرش نوشته میفهمن طلاست یا نقره اونم کسی نمیاد از گردنت در بیاره نگاه کنه
من خودم یه سرویس نقره قشنگ دارم میندازم کسی هم چیزی نگفته تا حالا
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عزیزم شما نقره هات روش کد داره دیگه نشون نمیدی ببینی واقعا نقره هس یا نه یعنی از رو کد مطمئن میشی؟
من همه نقره هام کد داره۹۲۵،چون نقره دوست دارم میخرم نقره های قدیم کمی سیاه میشد یاباید محکم بکشی به فرش یا من یکساعت مینداختم داخل آبلیمو یامایع ظرف شویی بعد با اسکاج زبر میکشیدم روش سفید میشد این جدیدیام چون آبکاری داره بعداز استفاده مداوم بعد ازیکسال کمی کدر میشن میدی سفیدمیکنن
ای جان عزیزم... یهویی اب بشون بخوره چی؟ بنظرت سرویس عقدمو بپوشم ضایه نیس؟ یسوال دیگ این نقره ی من بر ...
عزیزم اول نگاه کن ببین کد۹۲۵ روش نوشته اگر اره پس راحت استفاده کن،من الان دستم هم النگو هست هم انگشتر کسی هم اصلامتوجه نشد نقره هست خودم گفتم باورشون نشد باهاشون حمامم میرم