سلام من ی دختر شمالی ۲۰ ساله هستم و بعد از این همه وقت اولین بار تو این سن رل زدم
پسره همه چی تموم بود ی مشکل داشت که خیانت کار بود و اگه بهترین ادم بود این کارش رو همه ی خوبی هاش چشم پوشی میکرد
خیانت کار اینطوری که با همه رابطه جنسی داشت
من دوبار کات کردم باهاش سر سه بار سه روز دقیقه اه و ناله که دارم تراپی میرم و دارم ادم میشمو دارم درست میشم برگرد درستش کنیم و فلان اقا من برگشتم سر دو هفته نشد امشب ازش خطا دیدم منو خودش اورده بود تو پیجش اینم بگم اورد که مثلا بگه خیانت نمیکنه اخه مگه به اینستاس؟
من اصلا تو پیجش نمیرفتم امروز رفتم یهو دیدم چتاش با یکی پاک شد دیدم بله ی دختر خانومی رو فالو کرده و حرف زده و پاک کرده بعد رفته همون دخترایی رو فالوو کرده که باهاشون رابطه داشته بهش گفتم این قضیش چیه میگه اون هیچی قضیه داره خلاصه من کات کردم و واقعا دوسش داشتم خیلی زیاد میدونم تو اوج امتحانام بد ضربه خوردم ولی اینو میخوام بگم کسی که از بچگی عادت داشته باشه دیگه نمیتونه اونو ترک بکنه هیچ کس جز خودش نمیتونه تغییرش بده من چیزی کم نداشتم حقیقتا ولی من همیشه بخشیدمش و کم کم حسم بهش رفت و امشب بدترین شب زندگیمه اینو نوشتم تا یادگاری بمونه اگه از کسی سه بار خطا دیدم مشخص میشه عادت داره اونکارشو بکنه