2777
2789
عنوان

علاقه زیاد اوزیون بودنه ایا

70 بازدید | 13 پست

سلام من ی دختر شمالی ۲۰ ساله هستم و بعد از این همه وقت اولین بار تو این سن رل زدم 

پسره همه چی تموم بود ی مشکل داشت که خیانت کار بود و اگه بهترین ادم بود این کارش رو همه ی خوبی هاش چشم پوشی میکرد 

خیانت کار اینطوری که با همه رابطه جنسی داشت 

من دوبار کات کردم باهاش سر سه بار سه روز دقیقه اه و ناله که دارم تراپی میرم و دارم ادم میشمو دارم درست میشم برگرد درستش کنیم و فلان اقا من برگشتم سر دو هفته نشد امشب ازش خطا دیدم منو خودش اورده بود تو پیجش اینم بگم اورد که مثلا بگه خیانت نمیکنه اخه مگه به اینستاس؟ 

من اصلا تو پیجش نمیرفتم امروز رفتم یهو دیدم چتاش با یکی پاک شد دیدم بله ی دختر خانومی رو فالو کرده و حرف زده و پاک کرده بعد رفته همون دخترایی رو فالوو کرده که باهاشون رابطه داشته بهش گفتم این قضیش چیه میگه اون هیچی قضیه داره خلاصه من کات کردم و واقعا دوسش داشتم خیلی زیاد میدونم تو اوج امتحانام بد ضربه خوردم ولی اینو میخوام بگم کسی که از بچگی عادت داشته باشه دیگه نمیتونه اونو ترک بکنه هیچ کس جز خودش نمیتونه تغییرش بده من چیزی کم نداشتم حقیقتا ولی من همیشه بخشیدمش و کم کم حسم بهش رفت و امشب بدترین شب زندگیمه اینو نوشتم تا یادگاری بمونه اگه از کسی سه بار خطا دیدم مشخص میشه عادت داره اونکارشو بکنه 

و اینکه من خیلی علاقه نشون میدادم دوستم میگفت سیاست داشته باش اینطوری باش اونطوری باش ولی من فکر میکنم انگار قسمت ادمای رک و راست همیشه ترک شدنه خوبی کنیم میگن عادیه باید بکنه حتی حتی اگه عوض هم بشیم مارو با ورژن قبلی میشناسن سخته تو این زمونه واقعا بخوای عاشق بشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب دیگه بهش فکر نکن اوزیون تو تاپیکت یعنی چی؟!

میدونی انگار اینقدر بهش علاقه من بودم هی زنگ میزدم هی پیام میدادم همه جوره حس کردم اویزونم بهش و اونم میدید نمیرم خیانت میکرد

میدونی انگار اینقدر بهش علاقه من بودم هی زنگ میزدم هی پیام میدادم همه جوره حس کردم اویزونم بهش و اون ...

نه ربطی نداره آدم خائن یجور بیماری داره که حتی ازدواج هم میکنن ادامه داره نمیتونن متعهد باشن به خودت نگیر به جنیفرلوپز هم خیانت شد اونا که بازیگرای هالیوودن و هیچی کم ندارن بالعکسشم هست خانمای خیانتکارم هستن ذاتشون اینجوریه

نه ربطی نداره آدم خائن یجور بیماری داره که حتی ازدواج هم میکنن ادامه داره نمیتونن متعهد باشن به خودت ...

اتفاقا با یسری ها رابطه جنسی داشته که زنه شوهر داشته گفتم انفالووش کن کرد امروز فالووش کرد

میدونی انگار اینقدر بهش علاقه من بودم هی زنگ میزدم هی پیام میدادم همه جوره حس کردم اویزونم بهش و اون ...

ببین برو و برنگرد اینجور ادمی توزندگی هم خیانت میکنه بیخیالش باش بهترش گیرت میاد

ببین برو و برنگرد اینجور ادمی توزندگی هم خیانت میکنه بیخیالش باش بهترش گیرت میاد

زنگ زده میگه نه من اینکارو نکردم انگار من کورم حالم ازش بهم خورد عوضی بی لیاقتو

اتفاقا با یسری ها رابطه جنسی داشته که زنه شوهر داشته گفتم انفالووش کن کرد امروز فالووش کرد

این ادم نمیشه بخدا خیلی از زنا از شوهرشون خیانت میبینن توزندگی شوهره هزاران بار قسم خورده بازم ادم نشده تو تا بدبخت نشدی ولش کن هرچی زنگ قسم التماس گوش نده ارزش نداره

پسری ک از الان دنبال زنا متاهله بعدا چی میشه من ۲۱ سالمه شوهرم ۲۵ یکبارم رابطه جنسی حتی با ج ن ده ند ...

اصلا جدای اینا من نمیتونم خیانت ببخشم برای ایشون سه بار بخشیدم سه بار دیگه تا کی میخواد خیانت کنه اخه یک مرد اینقدر هوول ندیدم من به همه چشم داره به همه