2777
2789
عنوان

امام حسینم چرا منو نخواستی

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 29 پست
چرا برگردوندن؟؟الهی بمیرم... من یه بار پاسپورتم نیومد نتونستم برم دو سه روز خواب نداشتم شمایی که تا ...

از صبح تا حالا حالم فقط گریه ست داغونم داغون واسم دعا کنید یکی گیرم بیاد وبرم 

خدایاشکرت
از صبح تا حالا حالم فقط گریه ست داغونم داغون واسم دعا کنید یکی گیرم بیاد وبرم

ان شاءالله 

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی عزیزم میدونم چقد حس بدی داری ولی حتما یه حکمتی توش بوده ممکن بود رفتنت باعث بشه یه اتفاق بد واسه ...

خانوادم رفتن الان تو ضریح امام علی هستن من تو خونه فقط گریه میکنم به حال دلم

خدایاشکرت
اینجوری ی امام رو قضاوت نکن. ناراحتم هستی فقط ب خودش بگو

حالم خیلی بده خوشحال بودم به همه گفتم طلبید منو بعد دست خالی برگشتم همه گفتن تو رو نطلبیده قسمتت نبوده 

خدایاشکرت
نه عزیزم مسئول کاروان کنسل کرد منم دوتا بچه کوچیک دارم نتونستم سرخود برم ترسیدم هتل یا جایی گیرم نیا ...

وااا مگه میشه سرخود کنسل کنه حتما مشکلی پیش اومده  

نوبت طلبیده نشده بودی بعدش الان هوا گرم میدونی بین الحرمین الان شلوغ له میشدی هروقت خواستی بری هوا خنک شد بعد برو 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

حالم خیلی بده خوشحال بودم به همه گفتم طلبید منو بعد دست خالی برگشتم همه گفتن تو رو نطلبیده قسمتت نبو ...

همه رو ول کن. اگر ب صلاحت بود میخواست. وقتی دوسش داری یعنی اول ایشون دوستت داشته ک تو جواب دوست داشتن ایشون، دوستشون داری. راضی باش

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

همه رو ول کن. اگر ب صلاحت بود میخواست. وقتی دوسش داری یعنی اول ایشون دوستت داشته ک تو جواب دوست داشت ...

راضیم به رضای خدا انشاالله حالم خوب بشه فردا برمی‌گردم شهرم واسم دعا کن حالم بهتر بشه

خدایاشکرت
راضیم به رضای خدا انشاالله حالم خوب بشه فردا برمی‌گردم شهرم واسم دعا کن حالم بهتر بشه

ان‌شاءالله. زیارت عاشورا بخون. نذار دل چرکین برگردی

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

نذاشت ناراحت بمونم رفتم کربلا و برگشتم 🥲

اسی عزیزم میگی جنسیت بچه ی من چیه خواهش میکنم 

۳۲سالمه خرداد ماه امسال باردار شدم 

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..
اسی عزیزم میگی جنسیت بچه ی من چیه خواهش میکنم ۳۲سالمه خرداد ماه امسال باردار شدم

عزیزم صدرصدی نیس اسم خودت و شوهرت چند حرفه با تاریخ آخرین پریودیت بگو گلم 

خدایاشکرت
عزیزم صدرصدی نیس اسم خودت و شوهرت چند حرفه با تاریخ آخرین پریودیت بگو گلم

اسم خودم زهره شوهرم محمد 

۱خرداد ۱۴۰۴ هم آخرین پریودی

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..