امام حسینم من به عشق تو ۱۲ساعت با ماشین اومدم مرز با دوتا بچه کوچیک با کمردرد وحشتناک و حال بد با شوق و ذوق با اشک و لبخند و وقتی گفتن از مرز رد شدین من بچم بغلم کرد اون حالش بد شد شلوغ بود و کلی گریه کرد کلی حالش بد شد همش گریه میکرد و جیغ میزد من فقط میگفتم یا امام الحسین ادرکنی دخیلک یا امام الحسین منو تنها نزار بزار رد شم کلی مردم دلشون رحم اومد نوبت خودشون بهم دادن حتی سرباز های عراق هم وقتی حال من و بچم دیدن گفتن بیا رد شو فقط من همش خداروشکر میکردم وبلاخره رد شدم و هفت ساعت تو بیابون رو جاده نشستم و حالم بد بود فقط به عشق تو فکر میکردم به اینکه بیام و ببینمت ولی وقتی گفتن نمیری من با مهر ی که سرباز عراقی زد دلم شکست با صدای بلند فقط گریه کردم و به این فکر میکردم من به عشق تو دو روزه نخوابیدم و همه چی تحمل کردم فقط بیام نه اینکه با دل شکسته برگردم 😭
یا فاطمه الزهرا من مشتاق بودم عرفه بین الحرمین باشم نذر کرده بودم بچه دار شدم بیارمش بین الحرمین و روش شیرینی بریزم نه اینکه من و بچه ها برگردیم خونه😭😔
الهی بمیرم... من یه بار پاسپورتم نیومد نتونستم برم دو سه روز خواب نداشتم شمایی که تا اونجا رفتی و بدون زیارت داری برمیگردی دیگه چه حالی داری💔💔
دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞 + بماقضیتعمركیاابنآدم؟- بحبالحسین ..+ ایفرزندِآدم،عمرتراچگونهگذراندی؟- باعشقِحسین♥️ :))! "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛" یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀 ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔 <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>