خانوما دختری ک ۸ سال و ۷ ماهشه و قدش ۱۲۷ باشه و کمی سینش سفت شده باشه بنظرتون تا چند سانت دیگه قد میکشه؟ متخصص غددم رفته گفتن تا ۳ ماه دیگه بیا ببینیم سینه اگه بالا اومد اون موقع درمان و شروع میکنیم خانوادگی ام همه قد بلندن مادر ۱۷۱ پدر ۱۸۴
هیچی یه روز هایی از ماه که مناسبه بهت وقت میده بعد حالا جایی که حجامت میخواد بکنه گردن یا هرچی من غوزک پا بود رو یذره چرب میکنه بعد با یه حبابک هعی رو پوستت میکشه تا خون جمع شه زیرش سوزن خیلی ریز و سریع چنتا خط میندازه و فوری یه حبابی رو میزاره و خون رو میکشه خود اون حبابکه درد نداره یکم همون موقع سوزن در حد خراش خیلی کم درد داره متوجه نشدم خودم خلاصه حبابی رو برمیداره جاش دستمال یا چیزی میزاره و دورشون میبینده بعد یه روز بر میداری هیچ چیزی هن نشده جاشم نمیمونه اگه کار بلد باشه
&اینم امضام @اینم اثر انگشتم حالا برو اموالمو تصرف کن.😒
بگید سوپ جو بخورههفته ای دو بار آبگوشت بخوره...سیرابی هم عالیه👍👍👍👍و پیش متخصص طب سنتی حجامت قد ا ...
کدوم جو؟ شما تاثیر دیدذین؟
فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست
جو، جو هست دیگهسوپ جو حرف استاد خیراندیش هستاما من از سیرابی تاثیر شگرفی دیدم
سیرابی گوسفند بپزیک بخوریم ؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست
جو، جو هست دیگهسوپ جو حرف استاد خیراندیش هستاما من از سیرابی تاثیر شگرفی دیدم
تا چندسال جواب میدذه؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40