2821
2789
عنوان

بلوغ و قد

725 بازدید | 67 پست

خانوما دختری ک ۸ سال و ۷ ماهشه و قدش ۱۲۷ باشه و کمی سینش سفت شده باشه بنظرتون تا چند سانت دیگه قد میکشه؟ متخصص غددم رفته گفتن تا ۳ ماه دیگه بیا ببینیم سینه اگه بالا اومد اون موقع درمان و شروع میکنیم خانوادگی ام همه قد بلندن مادر ۱۷۱ پدر ۱۸۴

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بگید سوپ جو بخوره

هفته ای دو بار آبگوشت بخوره...سیرابی هم عالیه👍👍👍👍

و پیش متخصص طب سنتی حجامت قد انجام بده...اینارو انجام بده قدش بلند میشه

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

این رو دکتر بر اساس عکس سن استخوانی و قد و وزن مشخص می‌کنه ولی می‌دونم تا سه ماه بعد که دکتر برید دخترتون اگه وزنش زیاده کم کنه ،هر روز ورزش کنه اگر بلوغ باشه اینا کند میکنم روندش رو .

بگید سوپ جو بخورههفته ای دو بار آبگوشت بخوره...سیرابی هم عالیه👍👍👍👍و پیش متخصص طب سنتی حجامت قد ا ...

حجامت آخه بچه رو چجور ببریم خیلی ناراحتیم

البته سینش فقط سفت شده خیلی کم برآمده نیس دکترم گفت برو تا ۳ ماه دیگه شاید رشد بکنه شایدم نکنه 

این رو دکتر بر اساس عکس سن استخوانی و قد و وزن مشخص می‌کنه ولی می‌دونم تا سه ماه بعد که دکتر برید دخ ...

آره دکترم گفته هر روز ورزش کنه ولی وزنش و گفت خوبه دختر خواهرمه خیلی نگرانشم

حجامت آخه بچه رو چجور ببریم خیلی ناراحتیمالبته سینش فقط سفت شده خیلی کم برآمده نیس دکترم گفت برو تا ...

انسان رو از ۴ماه میشه حجامت کرد تا ۶۰ سال

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

حجامت آخه بچه رو چجور ببریم خیلی ناراحتیمالبته سینش فقط سفت شده خیلی کم برآمده نیس دکترم گفت برو تا ...

نه نبر زیاد تاثیر  نداره من رفته بودم

&اینم امضام @اینم اثر انگشتم حالا برو اموالمو تصرف کن.😒

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792