2777
2789

سلام سلام من اومدم 

گلهای لیلیوم قشنگم در بالکن 🥰

برگ موهای باغچه و دلمه 😝

و چیدن توت فرنگی های تازه 😍

و کلی زیبایی در بهار که دلم خواست باهاتون تقسیم کنم 

ای جان ای جان

حس خوبت پایدار

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ب نسترن جانِ مهربونم خوبی بانو😍😍

به به چه عکس های قشنگی، مثل همیشه سرشار از حس زندگی و زیبائی😍🥰😍🥰😘😘😘😘😘😘😘وااای مرسی که این حس و ب اشتراک گذاشتید

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

سلااام  عزبزم🥰 خوبين انشالله؟ واااي جه عكساي  قشنگي 😍😍😍 مررسي كه خبرم كردي، ليليوم  واقعااااا زيباست 😍 جه دلمه اي🫠🤌😋 دو هفته  اس بدطوري هوس كردم نشده كه درست كنم😩 نووش جانتون🌺🌺🌺 خدا حفظ كنه دختر نازنينتو 😘

سلام ب نسترن جانِ مهربونم خوبی بانو😍😍به به چه عکس های قشنگی، مثل همیشه سرشار از حس زندگی و زیبائی� ...

سلام به روی ماهت دوست نازنینم 

چطوری مامان نازنین 

گل دختر چطوره ؟