2777
2789
عنوان

آیا پول دادن به کودک کار صحیحی است

99 بازدید | 16 پست

یکبار چهار راه شهرک امون بودم یک بچه دیدم اومد به یک خانم حرف زد خانم هم بهش پول داد بچه سریع فرار کرد مثل جت (بازی با احساسات)

خیلی از مردم چون بچه کوچیک دوست دارن به کودک کار پول میدن

خیلی دیگه از مردم دیگه به دلایل شخصی  دیگه به کودک کار پول میدن

تو ایران با احساسات خیلی بازی میشه

من متولد ۷۱ هستم

زمان من گدایی تبلیغ منفی میشد

الان بخاطر روکود اقتصادی گدایی و گدایی کودک کار  تبلیغ مثبت میشه

از نظر من ۲ نفر دیگه بچه دار میشن مردم چرا باید پولشو مردم  بدن 

آیا پول دادن به کودک کار صحیح است؟(تو مجازی خوندم در حالت بی سواد انسان چون توانایی زیاد نداره واسه توانایی بیشتر از فرزند بیشتر استفاده میکنه "مثل نیرو کار ارزان")

آیا پول دادن به کودک کار یا نیرو کار ارزان خانواده بی‌سواد درست است؟

بعضی هاشون چنان محکم دست منو گرفتن که نگو نپرس

به جان خودم به مادرش گفتم به این بچه بگو دست منو ول کنه مادرش بهم گفت اختیار دارید نفرمائید بچه خودتونه اصلا

آیا باید به کودک کار پول داد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا چند سال پیش بله ولی یک بار دو تا کودک کار بلایی سرم آوردن که دیگه به هیچ کدومشون کمک نمیکنم فکر کنم تو تاپیکهای قدیمم باشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من نمی دم.  انگار اون پول ژه پاداش هست به خانواده اش که بچه رو بیشتر تو همچین شرایطی بفرستند

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

من همیشه تو داشبورد کیک و بیسکوییت دارم میدم بهشون 

کسی هم که جلومو میگیره بگه گشنمه براش غذامیگیرم بگه پول دارو ندارم نسخه اش رو میگیرم 

پول نمیدم عادتمه

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

کودک کار های تهران اصلا داستانشون این نیست داستان مافیا پشتشونه یچیزی مثل همون شکیب توی باران 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه پرس غذا بدین بخورن یا یه جفت کفش بگیرین بپوشن پولو میدن به صاحبشون چیزی به خودشون نمیرسه

من براشون غذا سفارش دادم بعدا متوجه شدم با رستوران هماهنگ هستند و پولش رو میگیرن🤦‍♀️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من همیشه تو داشبورد کیک و بیسکوییت دارم میدم بهشون کسی هم که جلومو میگیره بگه گشنمه براش غذامیگیرم ب ...

یعنی میری میگیری میاری میدی بهشون؟؟

یا سوارشون میکنی 

احساس میکنم یچیز ازت یاد گرفتم مرسی 

من قبول ندارم و نمی‌دم اصلا باز خوراکی و اینا بحثش فرق می‌کنه

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

یعنی میری میگیری میاری میدی بهشون؟؟یا سوارشون میکنی احساس میکنم یچیز ازت یاد گرفتم مرسی

نه تو ماشین ک همون کیک و کلوچه گاهی بیرون دور میزنم یاخودم دارم میرم فست فودی رستورانی جایی غذامیگیرم براشون 

کسی رو ابدا سوار نمیکنم بابا کی جرئت میکنه حالا

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

من براشون غذا سفارش دادم بعدا متوجه شدم با رستوران هماهنگ هستند و پولش رو میگیرن🤦‍♀️

اشتباه کردی دیگه حتما جلوی یه رستورانم ازت غذاخواست؟یا جلوی سوپر مارکت گفت دوتا تخم مرغ بخر از این مغازه برا بچهام درست کنم 

اونا نقشه اس