2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه انداختم بیرون

413 بازدید | 21 پست

بچه ها امروز صبح با شوهرم دعوام شد سر اختلاف سلیقه هامون.بی شرف بی غیرت از خونه پرتم کرد بیرون تاپ و شلوارک پام بود.مجبور شدم برم خونه زن همسایمون.

نمی دونم چرا بعضی مردا واقعا انقدر بی غیرت هستن

اصلا اجازه می دن دست رو زن بلند کنن

حالا اومده عذرخواهی می کنه

بنظرتون ببخشمش

شما اگر بودید می بخشیدید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا اینجوری وقتا نباید کوتاه بیای ...من بودم میرفتم با مامور بر میگشتم می گفتم اینجا خونه منم هست...چه حقی  داره مرد فخادد زن و از خونش بیرون کنه ..اتفاقا شوهره کثافط منم من دیشب خونه نبودم با مسیج زر میزد که حق نداری بیای خونه و بیای فلانی می کنم .. کلی تهدید ...پاشدم ساعت ۲ با دخترم خیلی قشنگ در و باز کردم اومدم تو خونم اونم تمام گ ه هاایی که خورده بود تو دهنش جمع کرده بود هیچ ز ر ی هم نزد ‌‌.ببخشید خیلی بد دهن شدم ...مرد پرو و نباید بهش رو داد 

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

ممکنه بین زن و شوهر دعوا بشه،ولی دعوای شما سر یک مسئله عادی بوده و همسرتون نباید اینطوری از خونه مینداختتون بیرون ،طرف زنشو با مرد غریبه میگره عین خیالش نیست اونوقت شما سر یه بحث کوچیک اینطوری پرت میشی بیرن.پاشو برو خونه بابات حالا حالاها هم حتی جواب تماسش رو هم نده بذار اصلا خطتت خاموش باشه.فردا هزار تا بلا سرت میاره

شوهرخواهرم علاوه برکتک زدن خواهرم و پرت کردنش به بیرون ، لباساشم پرت کرده بود جلوش ، اونم جلو بچه کتکش زده بود💔😔

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..