2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی الجی یا بوش

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 41 پست
من الجی دارم ولی حرف شوهرتم قبول دارم مگه ظرفشویی میخواد چکار کنه فقط بشوره دیگه

نه خیلی فرق میکنه درسته کار خاصی نمیکنه ولی کیفیت قطعات فرق میکنه عمرشون فرق میکنه هرچی پول بدی همونقد آش میخوری

خداجونم شکرت😍
اصل عزیزم خیلی ربط داره درش انگار پلاستیک بی کیفیته انگار اسباب بازیه اینقد الکیه درش خوب بسته نمیشه ...

قرص چی داری عزیز دلم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص و نمک و جلا دهنده فینیش اصل استفاده میکنم

این دفعه فیری بلژیکی بگیر فروشگاه ها دونه ای هم میدن

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

از کجا میخری شما؟ پیج معتبر سراغ دارین؟

سوپر مارکت محله مون دونه ای میده 

از نمایندگی پاکشوما هم میتونی بخری اصله

از کجا میخری شما؟ پیج معتبر سراغ دارین؟

اینستاگرام تعمیر انلاین میتونی نگاه کنی ک از پیج گنجه برات میفرستن تهرانم هست حالا یه نگاهی بنداز گلم