2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی الجی یا بوش

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=384419357]بوش بخر  من پاکشوما دارم جنس خوبی نداره

ربطی ب دستگاهت نداره  قرص و نمک باید اصل باشه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من پاکشوما دارم پانزده نفره اما هنوز تو کارتنه

منم دارم استفاده میکنم 

استفاده نکنی خراب میشه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من پاکشوما دارم پانزده نفره اما هنوز تو کارتنه

منم دارم استفاده میکنم 

استفاده نکنی خراب میشه

خوب تمیز میکنه؟ظرفا رو کامل خشک میکنه یا نم دار خاموش میشه؟رد اب اینا نمی‌مونه؟

ببین اینا ربطی به ماشین نداره. به ماده شوینده مربوطه. 

قرص و یا ژل ظرفشویی استفاده کنی عالی میشوره. ولی اگه پودر بریزی خوب نمیشوره

ظرف روحی هم نننمیشوره تمیز. تفلون و ظروف شیشه ای و قاشق چنگال اینارو راااااحت میشوره. 

خشک کن هم من روشن نمیکنم چون طول میکشه. ولی اگه خشک کن روشن باشه آره کامل خشک تحویل میده

[QUOTE=384419357]بوش بخر من پاکشوما دارم جنس خوبی ندارهربطی ب دستگاهت نداره قرص و نمک باید اصل باش ...

اصل عزیزم 

خیلی ربط داره 

درش انگار پلاستیک بی کیفیته انگار اسباب بازیه اینقد الکیه 

درش خوب بسته نمیشه کلا همونقد که پول میدی آش میخوری به نسبت قیمتش خوبه بد نیست من اگر بیشتر پول داشتم بوش میخریدم صد در صد بهتره خب کیفیت قطعاتش

خداجونم شکرت😍
ببین اینا ربطی به ماشین نداره. به ماده شوینده مربوطه. قرص و یا ژل ظرفشویی استفاده کنی عالی میشوره. و ...

👍👍👍👍👍👍👍👍