2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم میگ عقد بمونین

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 87 پست

اگر پدر دارن به پدرتون بگین برن باهاشون صحبت کنن بگن که من عروسی واسه دخترم نمیخوام وسریعتر برن سرخونه زندگیشون ما هم آبرو داریم وهر چه زودتر تکلیف دختر منو مشخص کنین اگر هم نمیتونین بگین تا ماهم بدونیم چکار کنیم.شوهرتون هم اگر کلید خونش رو داره یک روز که خواهره نیست برید وسایل بزارین توی یکی از اتاق ها ودرش رو قفل کنین وبگین بقیش رو ریزه ریزه میاریم.

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

خب دعوا کنن ، بگید برا کمک دهنتونو چرا باز نمی‌کردید توجه نکنید مادرشوهرت خونه شما میمونه؟ خودش خونه ...

بما میگن خونه ندارین بماچه مشکل خودتونه.

گفتم پس اینام خونه ندارن مشکل خودشونه برن گمشن.

همونایی ک توخونت دارن زندگی میکنن، امضا نکردن ک بری واس خونت سند بگیری. . این یه آزمایش بود ب شوهرم گقتم انجام بده. اگه امصا ندادن یعنی دوسندارن خونه مال تو بشه.اینا اینجان تا هرچی داری رو مال خودشون کنن. و کردن. حالا سند فقط بنامشون نیس. مهم اینه ک دارن زندگی می‌کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اه دختر مردم‌نمیگیرتش اه ناحق مادرش میگیرتش؟؟؟ تقصیر تودته شل گرفتی حالا بکش

مشاور میرفتین جدی میرفتی جلو حکم اجرا میکرد بعد ۷ سال بازم دست دست میکنه؟؟؟

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

بما میگن خونه ندارین بماچه مشکل خودتونه. گفتم پس اینام خونه ندارن مشکل خودشونه برن گمشن. همونایی ک ت ...

خانم من که اصلا از کار شما سر در نیاوردم ، آخرش سند تک برگ دارین یا نه ؟

تو خودت برادری پدری نداری بیان گوشش رو بپیچونن؟!
مگه شهر هرته هفت سال تمام سردرگم اینور انور
حاشا به غیرت شوهرتون

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خب دعوا کنن ، بگید برا کمک دهنتونو چرا باز نمی‌کردید توجه نکنید مادرشوهرت خونه شما میمونه؟ خودش خونه ...

خوته نداره ب شوهرم گفتم پیش خودمون بمونا، اونا برن، اونا هم گفتن ما میریم، الان پشیمون شدن گفتن مادر ما دون ما دق میکنه. . ا نا با مظلوم نمایی کارشون رو پیش میبرن.

گفتم اگه مادرشون بدون بچه ها دق میکنه، چرا هیچکدوم حتی سالی یکبار نمیان دیدنش؟؟  یا همونایی ک توخونه ما زندگی میکنن چرا  صبح تا نصفه شب نیستن موقع خواب هستن؟؟  دروغ میگن

به شوهرم بگم ک دوتایی بریم، من میگم خونه رو تخلیه کنن، تو پشتم باش؟؟. بگم ک این خونه مال منه، تو پشت ...

با شوهرت برو

بهش بگو ما مسئول زندگی تو نیستیم ب اندازه کافی از زندگی عقب انداختیمون

حسادت ب زندگی برادرت میکنی ک میگی عقد بمونین؟؟؟

تو خواهرشی یا دشمنش

بگو اخطار اخره باید جمع کنی بری

بیرونش کنین حتی بزور

دنبالم نیا اسیرم میشی  

شوهر شما خودش نمی‌خواد.

اگر خودش میخواست نمی‌ذاشت ۷ سال طول بکشه

به آه مادر و خواهر و این و اون هم ربطی نداره

کاملا واضح داره شما رو می‌‌پیچونه

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

تو خودت برادری پدری نداری بیان گوشش رو بپیچونن؟!مگه شهر هرته هفت سال تمام سردرگم اینور انورحاشا به غ ...

گفت غیرتم اجاره نمیده خواهر برادرم هستن. گفتم پشت سر من حرفه. گفت حرف مردم میخوای چیکار کنی. بیخیال.

گفتم پس حرف مردم اگه براتون مهم نیست مادرتو بنداز بیرون ابروت نمیره.

.

گفت ن آبروم میره مردم حرف میزنن.

هه